Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    végigtoltam a modern warfare 2-t, illetve a battlefield bad company 2-őt. A bad company sokmindenben egy kicsit a crysisre hajaz, bár sztori más. A grafika szuper, bár xp-n nem tudtam teljesen kihasználni, a rombolhatóság is király feelinget ad a játéknak, de a végén mégis úgy éreztem a modern warfare 2 höz képet, hogy valami hiányzik még. A karakterek életszerűsége is nagyon ott van, a párbeszédek illetve az időnkénti komoly poénokat felvonultató sztorizgatás (régen volt ilyen játékban) is értékesebbé teszi a programot. Némelyik fegyverrel kicsit nehezebb lőni, ez is egy kis plussz.

A MW2 ben majdnem minden irtó jól sikerült. Brutal hangulatú epic csaták, kinszenvedés és győzelem a végén. Irtó komolyan lemodellezett világ, hatalmas felbontású jól kidolgozott és mindenütt (!) figyelmesen pozicionált textúrák emelik ajáték minőségét. Bár nem voltam Call of duty rajongó (inkább battlefield) ez rendesen odatette a minőségre a pontot. Egyedül az SSAO támogatást hiányoltam, de még így is, bőven odavert minden játéknak amit eddig megismertem. Érdemes végigtolni a kampányt. Kb 8 óra a játékideje és maradandó élménnyel szolgál. Ami még a MW2 javára dönt, hogy 1920*1080-ban is röccenésmentesen fuott, és egyszer sem szállt el. A bad company grafikájának, kicsit nagyobb a
    gépigénye és az igényessége is elmarad az MW2-étől, bár az sem szállt több helyen zavaró hibák jelentkeztek, (Pl vizben is felverte a port a motor) de nem túl sok helyen 4-5 összvissz.

Ezzel azt hiszem le is toltam az fps-eket néhány hónapra az asztalomról. :D