63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #53559 bizonyos értelemben igaz, de ilyen alapon akkor minden szoftverre igaz, mert pl Modoba ezt meg azt az eszközt ínnen meg onnan tették bele, mert a másikban is van ilyen,akkor erre azt mondhatnánk hogy minimális gondolkodást igényel, mert mechanikus dolognak számít az ötletet megvalósítani.
A kompositra visszatérve valószínüleg sok ember megtanulja és örül neki hogy nem kell másik szoftvert használni hozzá, ami gondolom meg autodesk kitolom a versenytársakat a bizniccből stratégiája.
inkább örüljünk neki hogy lesz benne valami új is, Rossz példának ott van Onyx, nemtom hány éve már teljesen ugyanaz a szoftver. LOL. -
#53558 Ez a kompozit is olyan, hogy volt egy meglévő program, beletették, mert minimal programozást ígényelt, és lehet mutogatni, hogy hűűűűha, mekkora új feature, mennyi új gomb, mennyi új ablak! Kilóra megvan a fejlesztés ADnél mindig. -
nenad #53557 a compositing eszközök maxban azért komoly addon. Amit igazán várok a mental ray gpu gyorsításos verziója maxban. Bár az valószínűleg CUDA-ás. -
nenad #53556 felteszem én is csak a dx10 és 11 es gammák miatt, remélem arra jó lesz. (nem lehúzásképp, csak másra úgysem tudnám használni a web miatt is pl Ie6 maradnom kell XP alatt) -
#53555 Ez a toxic használható progi? Nem igen futottam még bele. -
zenoka #53554 neztem mar nem tetszik.. maradi vagyok
-
#53553 Ja, jut eszembe,gondolom mindenki teljesen odáig van: http://area.autodesk.com/3dsmax2011 -
#53552 Eddig megy. Fura a memória és app prioritás kezelése, aminek hála néha a netrender kicsit akadozik. a reggel 4db eldobott frame volt, mert ha minden igaz, nem tudta a rendszer kiírni a hálózaton keresztül a képeket. -
bencsab #53551 Al, Putyi,
win7 tapasztalatok egy hét után? -
#53550 tényleg komoly! -
#53549 Nagyon OFF, de a MW2-re visszatérve nagyon ott van ez a video belöle :
film akár egy hosszabb filmet is megnéznék igy . -
nenad #53548 A prohardveren a render tesztben már Unbiased Renderer is befigyel. illetve Mental ray is. Rendhagyó tesztként a videókaresz számítási teljesítményét is megmérném OPENCL alkalmazásokkal. Bár nem tudom ez utóbbi mennyire megoldható, de valószínüleg fontos, vagyis méradó lehet a közeljövőtől kezdve. -
#53547 menj a pi...:D beszarás...kurvajó -
nenad #53546 OFP DR -el el vagyok akadva a Secure beachead küldetésnél, mivel álladóan kinyír a tengernyi katona, és igazából az a beach nem is ott van, amit el kellene foglalni/megvédeni.
-
#53545 alapjában véve én (is) fps- lődözős gamékat szeretem, de most a saboteur-al nyomulok, eléggé megtetszett ez a fajta stílus is. a grafikája sem utolsó. -
nenad #53544 a régi ofp volt király, a mostaniak nem olyan jók, sajnos széttépték az akkori király játékot. -
#53543 Igen, de ott nem kell keresztülszenvedned magad unalmas lövöldözéseken. :P
Most perpill OFP DR-t és ARMA2-t tolok, ha milsimre vágyom, egyik sem olyan vészesen rossz,de vicces, hogy ami megvan az egyikben, az hiányzik a másikban et vica versa. -
nenad #53542 próbáld ki a rainbow 6 iron wrath-et bár régi, még mindig megizzaszt ha ELITE módba nyomod (nyomnál) végig, pl egy terrorist hunt -ot. Még úgy is ha coop mentek. Érdemes, azt ilyen embereknek találták ki. Ott nincsen 0,5 seces fegyverváltás meg ilyenek :D -
l0b1g #53541 na a heavy rain, az interaktív mozi -
#53540 Nem tudom, nekem mind a kettő interaktív mozi inkább, mint kihívásokkal teli játék. Az MW2-ben a spec ops missionök 3csillagosra teljesítésén kívül nem volt benne kihívás. A sztorimód gyakorlatilag annyira lineáris és egyszerű, hogy sokszor idegesítő, hogy két frankó átvezető és történetmorzsa között harcolni kell. :) A BC2 is hasonló, bár talán kicsit életszerűbbek a harcok, de marginálisan.
Nekem az ilyen ramboszimulátorok nem jönnek be, pont a modern fegyverekkel vívott harcok lényegét szedik ki. Nekem az egy golyó egy halál játékok jobban fekszenek ebben a témában.
De hangulatban, grafikában, történetmesélésben, szóval moziélményben nagyon jók. -
zenoka #53539 azert nezd meg meg a brothers in arms: hells anyamtyukjat.. nemreg toltam ki kegyetlen volt.. taktikai elemek miatt jobban bejott mint barmelyik cod:) -
nenad #53538 végigtoltam a modern warfare 2-t, illetve a battlefield bad company 2-őt. A bad company sokmindenben egy kicsit a crysisre hajaz, bár sztori más. A grafika szuper, bár xp-n nem tudtam teljesen kihasználni, a rombolhatóság is király feelinget ad a játéknak, de a végén mégis úgy éreztem a modern warfare 2 höz képet, hogy valami hiányzik még. A karakterek életszerűsége is nagyon ott van, a párbeszédek illetve az időnkénti komoly poénokat felvonultató sztorizgatás (régen volt ilyen játékban) is értékesebbé teszi a programot. Némelyik fegyverrel kicsit nehezebb lőni, ez is egy kis plussz.
A MW2 ben majdnem minden irtó jól sikerült. Brutal hangulatú epic csaták, kinszenvedés és győzelem a végén. Irtó komolyan lemodellezett világ, hatalmas felbontású jól kidolgozott és mindenütt (!) figyelmesen pozicionált textúrák emelik ajáték minőségét. Bár nem voltam Call of duty rajongó (inkább battlefield) ez rendesen odatette a minőségre a pontot. Egyedül az SSAO támogatást hiányoltam, de még így is, bőven odavert minden játéknak amit eddig megismertem. Érdemes végigtolni a kampányt. Kb 8 óra a játékideje és maradandó élménnyel szolgál. Ami még a MW2 javára dönt, hogy 1920*1080-ban is röccenésmentesen fuott, és egyszer sem szállt el. A bad company grafikájának, kicsit nagyobb a
gépigénye és az igényessége is elmarad az MW2-étől, bár az sem szállt több helyen zavaró hibák jelentkeztek, (Pl vizben is felverte a port a motor) de nem túl sok helyen 4-5 összvissz.
Ezzel azt hiszem le is toltam az fps-eket néhány hónapra az asztalomról. :D
-
Midas #53537 ez annal masabb egy kicsit :) es nem is akarok 8 evet eltolteni vele. -
#53536 Nagyon jó! :) -
zenoka #53535 nah igen abban van craft..
nekem meg mindig az hogy van egy csoka aki sajat magan tesztelte hogy az ujtordeles kezremegest okoz e. az egyik kezen 60 evig tordelte az ujjat a masikon nem es 60 ev utan sem remegett..
Tg: baz ez nagyon durva. jo latni a jo oreg thomasginses hanngulat kepeket:D -
#53534 Csak olyan memória szivatónfr 10.000 kispajtással. -
#53533 Nekem erről mindig a "The passanger" short jut eszembe, amit nyolc éven keresztül hegesztett a készítője javarészt a szabadidejében, és a végeredmény igencsak pazar lett, annak ellenére, hogy egyes egyedül készítette a hangoktól kezdve a vágáson át egészen a zenéig, mindent a semmiből. -
zenoka #53532 mire gondolsz komplexebb alatt tobb millios poly anim hdban megrendelesre rovid idore? megvolt. -
Midas #53531 Nem konnyu de kb senki nem akarja a semmibe szorni az idejet. Marmint mindenki szereti tudni hogy amit csinal annak van valami celja ertelme egyszer befejezed es tok jo lesz legalabb is en nem terveztem honapokra elorre.
Mindenkinek megvannak a maga hatarai.
De a legkonyebb ha megprobalsz vmi komplexebet es meglatod en szinte csak a buktatok megoldasan dolgoztam folyamatosan. -
zenoka #53530 midnenfele tamadas nelkul. mindenhol olvasom (de leginkabb magyar oldalakon) azt az igazan szar kifogast hogy DE mashol ezt tobb ember kesziti. ennel rosszabb nincs.. ez egy siras hogy valami nem megy es e moge burkoloznak az emberek. miert nehez bevallani hogy nem megy, ennyi, ezt tudtam kihozni belole? nem ciki.. mindenki tanul es probal folyamatosan fejlodni senki sem ugy indul hogy alex roman szintu tudasa van (vagy aldaryne de o ugy is ellenkezne). foleg ugy hogy ez csak egy hobbi project (nulla hataridovel) akkor meg plane nem ertem hogy miert nem a maximumra torekszik valaki. vagy ha ennyire az gatol meg tenyleg hogy csapat kell szervezz egyet 2-3 embernel tobb nem kell egy ilyen szintu jelenethez.
szoval nem ertem kerlek magyarazd el ertelmes sracnak tunsz. -
Midas #53529 nos igen de vannak hatarok mire megcsinalod a vilagot repuloket animalas ez mind ido ilyen videokat normalis helyen egy egesz csapat keszit. lehetne meg bele hogy lojenek a hatso gepek felverodo por es kavics en is tudnek meg bele kepzelni sokmindent de nem eleg hosszu az eletem.
Amugy zoomolni marha nehez hogy vegig jol kovesse a gepet raadasul minden bealitas utan teszt render az is ido. Nallam a teszt renderek kb tobb idot visznek el majdnem mint a munka. -
l0b1g #53528 igen, a bsg-ben én is bírom mikor rázoomolnak egy részletre az űrhajón... -
Midas #53527 igen a kamera mozgas nem tul jo az elejen amugy nem anyira darabos de mikor folteszem youtubra mindig ilyen lesz kicsit veszit a dinamikabol.
#53524 ezt nem igazan ertem?:) nincs amugy tul sok feny a jelenetben de ez azert mivel akkor nagyon vilagosak lennenek a sziklak es az mar nekem nem tetszett.
-
kormen #53526 Bocsi, hogy beleszolok, de szerintem jó lenne ha a kicsit ráznád a kamerát ahogy elmegy a repgép ez egy kicsit feldobná ezt akár az after-be is meg tudod csinálni utólag. De egyébként nagyon jól mozognak a gépek végre nem szögletesen, meg mint az ufók ahogy néhány más esetbe láttam.
Gratula.
-
nenad #53525 kurva jó, csak a kamera mozgással bajlódnék akár utólag is, ne legyen ilyen darabos. Nézz meg egy battlestar galactica episodot vagy trailert, ott piszok jól megcsinálták, vagy egyéb kamera mozgásról elhíresült munkát. -
zenoka #53524 valami nagoyn gaz a fenyelessel ennyire nem bukik be a repulo szine ha nem az eg fele van fordulva. -
Midas #53523 kerlek bocsass meg mester mindjart kijavitom :) -
#53522 és hol az ufő??????? -
nenad #53521 a kérdés inkább az hogy melyik realisztikusabb. Az ekső megoldás jobb sztem. Mindenesetre mindkét esetben glossy refraction/reflectiont kellene használnod így gyakorlatilag majdnem ugyanaz a sebesség... -
Midas #53520 elso verzio link
Egyelore ez most igy marad megyek tovabbi reszekre hf :)