3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszon nagyon durva lenne, ha az engine simán raztrace-el menne, mennyivel könyebb lenne minden.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
REALTIME
RAZTRACING - QUAKE WARS
cikk
the world is mine

the world is mine
de van egy csomo olyan speci program ami ilyenre van kihegyezve
pl Pro/Desktop meg egy csomo erre kihegyezett program amibe mar van egy kismillio elore deffinialt csavar nyilaszaro anyamtudja micsoda
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Szóval én arra lennék kíváncsi,hogy milyen programmal csinálnak bútorokhoz ilyen robbantott rajzokat ?
pl : http://www.ballabutor.hu/files/constructions/P28-S71-NAD2W_150-M_IN14-KOR01.pdf
Én Autocad-re gondoltam,de ehhez gondolom van valami speckó plugin ?
the world is mine
Ezt csak azért mondom mert nekem is 4850em van és van már pár alakalmazás ahol kérné az eröt 1680x1050-en
azt én is néztem, hogy am3-as ok jobban bõvíthetõk lesznek, mint pl. i5. De szerintem most úgyis úgy vásárlok, hogy jópár évig nem szívesen bõvítenék. vga-ra meg nem igazán akarok várni, úgysem akarok csúcskategórás kártyát, maximum azért érdemes hogy lehet lemennek akkor a többi ára is. Lehet elég lesz nekem "csak" hd4850-es vagy gts250-es kártya is. gondolom nem lesz nehézkes a megjelenítés ezekkel a karikkal sem a kinézett dell ultrasharp 2209wa monitoron.
nah ennek az nvidias-max os dolognak még utánaolvasgatok.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
esetleg "e" jelzésût hogy kevesebbet fogyasszon illetve black edition-t hogy lehessen húzni a világba.
A lynnfield nagyjából 25%-os teljesítményelõnyben van a phenomII-vel szemben azonos órajelen render-ben és multimédiában. Minthogy ezek nem azonos órajelûek, így kb. 10% köztük a különbség az intel javára. Játékban meg egálban vannak. Mindkettõ tuningolható rendesen. Az AMD mellett szól, hogy AM3-ba minden valószínûség szerint lesz még hatmagos proci, míg 1156-ba már szinte csak gyengébbek jönnek a rövid élettartama alatt.
Ha rá tudnál költeni kb 50-nel többet akkor 1366-ot javasolnék, tri-channel - akár kevesebb, 4x2 vs. 3x2GB - memóriával egyelõre, egy 920-as procival. Abba még nyolcmagos változat is várható, igaz, a platform végig drága marad majd. Ár/teljesítmény arányban a másik kettõ sokkal jobban áll.
Most látom, "csak munkára". Akkor inkább nv mégis. A driverek is jobbak kicsit, de fõleg a CUDA miatt, egyelõre jobban támogatott az OpenCL-nél, vray gpu rendert is arra írják jelenleg.
úgy gondoltam beruházok vmi komolyabb vasra a mostani (amd athlon Le1150) helyett.
Meglátásotok, tapasztalatok szerint melyikbe érdemes ruházni?
1. AMD Phenom II 945 3.00Ghz + Ati HD4780
2. INTEL Core i5-750 2.66Ghz + nVidia GTX260
ezeket a konfigokat állígattam össze.
Ahogy nézegettem most szinte midnenki amd-t, ati-t javasol. Gondoltam megkérdem itt is, biztos van aki jobban ért hozzá. fõleg csak munkagép lenne.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
\"So always look on the bright side of death\"
Én még mindig a kék színeket hiányolom 😞
Amúgy mégegyszer, le a kalappal, rohadt jól néz ki.
szep dof😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Amúgy mit írsz , régen jártam erre , lemaradtam róla ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Olyan kérdéssel fordulnék az itt fellelhetõ MAX-s mesterekhez, hogy amikor olyan high poly modellt készítenek, ami akár funkcionálisan is kell, hogy mûködjön (pl. a szekrényen az ajtó kinyitható, a fiók kihúzható), abban az esetben mennyire törekednek arra, hogy az egyes elemek egy tömbbõl készüljenek?
Gondolok itt arra, hogy a szekrénynél pl. a valóságban a polc egy külön elem, azt itt, a modellezéskor is külön kijelölhetõ elemként helyezitek bele, vagy egy mesh / poly tömbbõl van az egész kialakítva az oldalakkal együtt?
Vagy pl. az ablaknál a keret, a keresztrudak és az üveg egy egységes mesh-t, poly-t alkot, csak a textúra más (testen belüli funkciónként), vagy mint a valóságban, több elembõl épül fel és "csupán" egy group-t alkot?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
igaz te alpbol iszol, nem? 😊 zenoka is beoblit ma ket uveg borocskat, en is eloszedtem 1 kis ballantines-t .
mi lesz itt, bebszcsizas? 😛 <#pias>#pias> na akkor egészségetekre 😊
'1-2 hét" ... ez megnyugtatott, azt hittem én vagyok ennyire béna, hogy 1 hét elteltével még mindig ezen szöszmötölök 😊
Csak egy standard kérdést szeretnék feltenni nektek. Egy autó elkészítése mennyi idõ nektek? Tehát semmi háttér, csak egy komplett autó. Elõre is köszönöm.