Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Sámán
    Van rá többféle megoldás is -ha pl van egy kész texturád, ami nagyjából odapasszol, rá is lehet igazgatni, vagy ha ezt a "kicsomagolásosdit" akarod, és PS-be a "zöld körvonalak közé szabni" a texturát, ahonnan majd Max rápakolja -de nekem pl sokat segített a "hivatalos tutorial" is -igaz angolul van, de nem olyan iszonyat vészes és elég részletes -nem muszáj az egészen átrágni magad, én pl simán kihagytam ami aktuálisan nem kellett, elég érthetőek külön-külön is az adott részek:

Innen szedd le a materials and mapping (-meg ami hozzá tartozik kieg anyagok -ha meg is akarod csinálni a tutorial-okat -de csak simán a pdf is elég érthető) -elmondva marha hosszú -van benne low poly épülettől kezdve a repülőig, meg a repülő pilótájáig minden ilyesmi, aminek textura kell...
    (nekem a többi innen leszedhető tutorial közül is sok bejött...)

(Pont ilyen épületes, nagyon low poly, nappali-meg éjjeli texturázós magyar tutoriálom volt valahol -ha megtalálom elküldöm... -bár még Gmax-hoz készült... nem tudom mennyire lesz használható 3ds Max-hoz... -kb holnaputánig nem nagyon leszek itthon -és 2 régi vinyót meg 1-2 régi dvd-t kéne átnéznem -ha egyáltalán megvan még... )