"Aki másnak felbontás...!"
-
nah akkor kérésre egy kis infó.
Fisch jóvoltából volt szerencsénk megnézni premier előtt az AVATAR című alapművet. mondom alapmű mert ugyan 160 perc de a film végével be tudtam volna ülni és újra végignézni. mindezt 3d-s minőségben..
sztem az utolsó 50 év legjobb filmje nem az a mostani tipikus elfér a sztori egy a5 ös lapon de rohadt látványos cg filmet alkottunk .
maga a történet a sztori a látvány minden top 10.
hosszú ideig nem lesz nem hogy jobb vagy hasonló de még csak olyan film sem ami megközelíti.
javaslom minden CG rajongónak . az egész film blue és green boxos technikával készült. hihetetlen brutális a környezet és a dinamika a filmben .- egyszerűen odaszögez az üléshez. nálam még nem volt olyan fílm hogy a közepes popcorn és közepes cola elfogyjon általában a végén még ki is dobtam ( e közben gondoltam az afrikai árvákra) nah most sikerült az első 15-20 percben meginni és felzabálni mindent mert annyira odatapadtam a vászonhoz.
ennek meg is lett a következménye mert a film felétől úgy kívánkozott ki a cola dolga végeztével hogy azt hittem belekönnyezek de nem mertem kimenni nehogy lemaradjak egy jelenetről.
Ha valaki azon töri a fejét hogy letölti valami Ts verzióba ne tegye el kell menni meg kell nézni. 3 nap telt el azóta mióta néztem de mocskosul sokkolt.
ha a CG sek ezt az irányt még fejlesztik szegény színészeknek annyi.
minden szereplőt meg lehet majd oldani virtuális technikákkal mindenféle gond nélkül.
én nem tudom mennyi gép meg mennyi ember dolgozott a filmen de az oscar nagy részét tarolni fogják.
ezer dolgot kiemelhetnék és elmesélhetném de nem megy sajna nincsenek szavak a látványra amit alkottak és ez nem ömlengős túlzás. szóval akinek van pénze energiája ideje akkor nosza ünnepek között irány a mozi. én már most tudom hogy még 2 szer meg fogom nézni moziban ...