Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Sámán
    Ezt a sértődésesdire írtam, meg a kicsit sem építő jellegű leszólásokra (már a bírálatokat) -utóbbit akármivel lehet... meg lehet különböztetni a "kritikától"...

wow-nál meg pont ez a lényeg hogy ott arányosan minden low poly... itt viszont a gépek nagyon ki vannak dolgozva, a légköri tényezők (akár hóvihar, villámok vagy csak egy szakadó eső) -és itt 3-4 mozgásban lévő repülő vagy helikopter is egymás mellé kerülhet -vagy egymás közelébe -effektekkel mindennel -és ezek a "mozgások" nem órák alatt lerenderelt képek kell hogy legyenek...
    Pl egy MIG29 repülés közben:

Természetesen a nézetek váltása sem szabad hogy percekig tartson -ha a belső szintén 3d-s pilótafülkében körbenéz az ember, utána egyből átkapcsolhat külső nézetre -és ha az a "30 épület" (vagy csak 1...) alaposan ki van dolgozva és elég közel repülsz hozzá... akkor tuti lezuhansz mire betölti...

Pl egy reptéri irányítótornyot azt hittem ennél egyszerűbben már nem lehet megcsinálni (de aztán csak le lehetett szedni róla még az ablakpárkányokat meg az ajtókilincseket stb-t is... )

A low poly gépek meg nem jöttek be senkinek -pedig csináltam.. :

Na szóval majd ha nem az épületeket csinálom a háttérben amikből repülés közben kb ennyi látszik:

Hanem majd a gépeket... akkor jó lesz....