"Aki másnak felbontás...!"
-
Ha valaki elvégzi az orvosi egyetemet is kérdezhet egetverő baromságokat, és lehet ránézésre reménytelenül béna is... -a fizetése és a lehetőségei meg garantáltan nevetségesek (még egy nővérhez képest is)... -és mindenki aki nem végzett egyetemet ki fogja röhögni...
Aztán lehet hogy nem béna, csak most került ki a suliból "éles gyakorlat" nélkül és a fizetése meg a lehetőségei néhány év múlva....
De ezt hiába mondom ezerféleképp... mindegy....
Viszonyt ami miatt ismét irogatok / nem akartam szó nélkül megállni...
Sajnos a szülői finanszírozás nem kivitelezhető (mégha azért egy picit kivételesen reméltem volna is...) -mint ahogyan az összes eddigi "őrültségemet" sem finanszírozták -a főiskola mellett is dolgoztam, és mindere magam kerestem meg a pénzt nem kis munkával -de ez idáig egyetlen tanulásra költött forintot sem bántam meg utólag mégha többnyire nem csupán egy főállásból élek -mert az semmire sem elég... (jah... és nem a szüleimmel lakom, nem kértem tőlük pénzt az utóbbi kb 10 évben és kb senkitől sem!!! )
A főiskola után meg ugyanazon a területen dolgoztam mint előtte -csak a 4 év után jobb státuszban kb 2x-ese lett a fizetésem azokhoz képest akik előtte hót lenéztek hogy minek ehhez papír -gyakorlatom egy hangyányival sem lett több és nem mondom hogy csak fontos dolgokat tanultam, de volt közöttük számos olyan amit tuti nem találtam volna ki magamtól meg a könyvekből -meg a többiek sem (és hiába mondják hogy felesleges, nagyon sokmindent nem tudnak ami nekem teljesen magátólértetődő és emiatt a gyakorlat is sokkal egyszerűbb lett (bár tény hogy sok új nekem már nem volt benne -de el tudom képzelni milyen lehet gyakorlat nélkül kikerülni a fősuliról és úgy belevágni és viselni a leszólásokat hogy egy főiskolát végzett valaki hogy lehet ennyire béna kezdő)... a lehetőségeim is jobbak lettek -mondjuk nem vagyok így sem eleresztve az tény...
Sajnos itt is ha valaki nekiáll a tanfolyamnak és kikerül papírral 0 gyakorlattal és véletlenül nem tud valami gyakorlatit azonnal (netántán még megkap valami jobb munkát is...) -hát arra már láttam a reakcióitokat... (az hogy nincs tényleg hülye közöttük azt nem mondtam -hülyék midenhol vannak -és ok nélkül felvágósak meg lenézősek meg letorkolósak is... -de nem mindenki...)
Naszal nem vagyok milliomos, nem vagyok munkanélküli élősködő, nem vagyok kisgyerek aki a szüleinek sír pénzért (jó 1-2x megpróbáltam, de az nem számít mert nem lett eredménye...
) , nem várok a maguktól létrejövő csodákra (nem szokásuk történni... de nem is vágyom semmire, amiért nem tettem semmit -még a lotto 5-ért is legalább lottozni kell...), és nem vagyok olyan sem aki csak úgy feladja...
Mindig is szerettem volna "alkotni" , ez csak egy a sok sztori közül de régebben (kb 15 éve) 286-oson csináltam egy több mint 30ezer soros progit c++-al -ami a világon semmit sem csinált csak kirajzolt egy Ferrary F50-t -de az nagyon szép lett...-az akkori kedvencemet... (találtam egy c++ könyvet, amúgy semmit sem értek hozzá "vonalrajzolgatáson" kívül... -épp titkárnőként dolgoztam szakközép mellett szabadidőben- és ha a főnök elment volt időm beleolvasgatni... meg a benti gépen "kisérletezgetni") -aztán a világon semmit sem tudtam vele kezdeni -elmentettem egy kis 1'44-es floppy-ra, aztán annyiban maradt a dolog... -pixelhalmazokat nem voltam hajlandó csinálni hogy pl "játékprogramokhoz" jók legyenek -ezt meg mire csak 1 képkockában kirajzolta -pfff... -azóta is szeretnék ilyeneket gyártani ha nem is pont autókat -és egyik ismerősöm felhívta a figyelmemet első körben a GMAX-ra -aztán a 3dsMAX-ra -eddig csak pár épületet csináltam egy szimulátorohoz -kiegészítőnek... -de minden másra is alkalmas lenne... -szóval nagyon tetszik!!! Nem a tanfolyam mivoltáért fogok elmenni rá, meg mert nincs hova kszórni a pénzemet már -hanem mert komolyan gondolom... abból meg hogy bármiről papírt szereztem még sosem volt a világon semmi hátrányom... sőt...
(hm.. és sokat beszélni is szeretek... Najó... ennyit rólam...
)