A tanfolyam csak arra jó, hogy megmutatják mi mire való, ha nem érted akkor megkérdezed és megmondják. Ha itt vagy más fórumon kérdezed meg lehet, hogy 2-3 nap mire válaszolnak, ha válaszolnak.
A papír a tanfolyamról csak jól néz ki az önéletrajzban de ilyen szintű programnál a gyakorlat számít, de ezt már leírták....
Grafikus vagyok, főként Corelt használok, meg PS-t, Illut, egyiketse tanfolyamon tanultam (Corel tanfolyamot végeztem de kb olyanszíntű volt, hogy első lecke: rajzolj egy négyzetet, színezd pirosra, jóformán többet tudtam az oktatónál )
Soha nem nézték egyik állásinterjún sem, hogy mit végeztem, volt olyan, hogy köszönés helyett mutattak egy gépet, hogy rajzoljak meg valamit, ha kész voltam utána beszélgettünk.
Végezd el valamelyik tanfolyamot ha attól jobban érzed magad de ne várd a csodát, hogy könnyebben fogsz állást kapni ha arra kerül a sor.
Szerintem a Mesh jobb név de oda engem nem hiszem, hogy be engednének, ugyanis javasoltam nekik az utolsó hírlevelük után, hogy mielőtt kiküldik a levelet olvassák át többen is, jó nagy betűkkel volt valami főcím egy helyesírási hibával