Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• putyi
    de banyek...
    az elmúlt másfél hónapban te vagy a 4. vagy 5. aki ezzel a kérdéssel tűnik elő a semmiből. eddig mindenki ugyanazt a választ kapta az adott tanfolyamokat valamilyen szinten ismerő embertől, hogy rohadt drága ahhoz képest, hogy felolvassák a helpet. hogy miért biznisz ez azt már kifejtettem.
    én 12 éve nyomom, elég sok embert ismerek a piacon közvetve, vag közvetlenül, de senki sem járt tanfolyamra. szépen leült és elkezdte az alapokkal, olvasta a helpet kérdezgetet és szívott, mint a torkos borz, de közben rengeteget tanult.
    az általad emlegetettt nyelviskolák is csak előre csomagolt tudást adnak, a hiányos nyelvtani ismeretekkel rendelkezőknek. az én időmben pl. még nem is voltak, de ennek ellenére igen sokan megtanultak valamilyen idegen nyelvet. sőt, akkor még divat volt elsajátítani valamit autodidakta módon, majd egy erős alappal csatlakozni a téma mestereihez, hogy a tudás elmélyüljön.
    a hozzáállásod pedig(ha személyeskedhetek egy kicsit) ugyanúgy trendi, mint a tanulással szembeni elvárásaid. ez amolyan grínpíszes amerikai emberjogi harcos stílus. a magyarban erre azt mondják: fogadatlan prókátor.
    több alázattal tovább jutnál.