Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Sámán
    Aldaryn, pl a reális tényeken alapuló "megállapításaidra" mondtam...
    Nekem mondjuk úgy esett le ez a sok... őőő... (mit mondjak...) "ellenvélemény" mint "támadáááááááás... ellenséééég!!!!!!"
    De ha már belekezdtem gondoltam végigreagálom a hozzászólásokat... -és én sem írtam sértőeket... csak véleményeket... amik ütköznek a mások álltal alkotott véleményekkel, amely vélemények nagyon sokszor "hirtelen felindulásból elkövetett renderelések..." , bevett szokás szerint századjára is változatlanul ugyanúgy..., amely hirtelen felindulások elképzelésem sincs miből adódtak...

Midas -még nem jártam ott -de van egy másik "népszerű topik" ahol te is jártál régebben -elég az nekem...

Áh... ez már nagyon off és semmi köze a 3d-hez... ezzel részemről be is fejezem -ha félreértelmezett "lekezelőnek" titulált hozzászólásaitok nem is azok... -de segítőkésznek sem mondhatóak..., -ez a "mindenki oldja meg maga, ahogy tudja..." -szerintem ez a halála hazánkban mindennek... -magánvélemény -és légyszives erről ne itt kezdeményezzetek vitát (külön kérem.. tanulván a korábbi hozzászólásokból...) -hacsak nem akarja valaki valahogy szemléltetni 3d-ben... köszi....