"Aki másnak felbontás...!"
-
Hű... úgytűnik senki sem viseli el más véleményét...
Zenoka pl -nagyon sajnálom hogy ilyenen kellett résztvenned -meg azt is hogy mindenki más a saját véleményén kívül másét hülyeségnek tartja (te is...)... (plusz még idegeli is magát rajta...)
Őőő... ez akkor nem fórum? Amire lehet véleményeket irogatni...?
(bár már korábban egyszer beláttam hogy nem... -de most ha már bele merészeltem szólni... és ekkora gyalázatokat irogattam...)
Npeter, nem "b@szogassámának" szántam és nem okoskodásnak... -hanem VÉLEMÉNYNEK!!!!!!... -és továbbra is...
Hát sajnálom hogy a főiskolai diplomádat nem tudod hasznosítani -bár nem írtad mit végeztél- -részemről is főiskolát végeztem és azóta is a szakmámban dolgozom -szeretem is, papír nélkül esély nincs rá, és mellesleg magántanulóként sem..., pedig igencsak gyakorlatias szakma -ez van...
3dsmax nagyon tetszik, amennyi időm van rá, azt rászánom... -de még mindig kevés ahhoz amit szeretnék vele...
Aldaryn, jah... senkise szagolt mégcsak a közelébe sem a tanfolyamnak... mégis mindenki olyan szinten leszólja... -mert csak az ő módszere a tuti, és hallani sem akar másról, de még értelmesen el sem tudja mondani miért csak így van és kész... -nekem inkább ez tűnik kissé begyepesedésnek, semmint gondolkozásnak...
Mondjuk aki egy tanfolyamot elvégzett és véletlenül erre tévedt... 1-2 ilyen beszólás után nemcsodálom hogy többet ki sem nyitja SG-nek ezt az oldalát...
Edzőbácsi/főnök -na igen -szerencsés aki olyan közösségbe csöppen hogy egyből dolgozhat is vele és meg is tanulhatja közben -meg az is szerencsés aki maga mellett tudhat olyanokat akik pont ebben járatosak, és lehet egymást segíteni, meg ösztönözni... -hát aki meg egyedül van... ? Persze ti nem ilyenek vagytok...
Midas... na majd jól megkapod msn-en... Olyan szmájlit csinálok neked...

ThomasGins -jaja, meg lehet tanulni angolul is pizsomában, meg sörrel a kezedben -mégis mennyire hasznos tud lenni egy angoltanfolyam... -pedig végképp vagy ezer magyar magyarázat van az angol nyelvhez -vagy aki elmegy angoltanfolyamra az mind lusta disznó otthon egyedül tanulni???
Sőt.... mennyi jó kis tanfolyam van, amiket simán le lehet szedni a netről (ezer helyről, többnyire angolul..).. csak hát... valaki lusta rájönni 2 hét alatt arra amit lehet hogy egy fél óra alatt érthetően elmondanak neki...
Igazából sajnos én is csak úgy mondom ezeket hogy a 3dsmax tanfolyam árnyéka sem vetült még rám... -majd akkor ha rossz vége lenne, utána max én is osztani fogom a véleményeteket
-DE FELE ENNYIRE SEM LEKEZELŐEN!!!!!