Utómunka nélkül is ugyanilyen, csak DOF nincs a képen (az post, renderidőkímélés végett), valamint a glow. Más nem került rá pluszban, semmi maszálás. Az üveglap keretében ott egy fémcsíkot látsz olyan erősen tükrözni, azt valóban ki kellene dolgozni egy ilyen közeli képhez. Azért csak ennyi, mert alapjában a munkához készült képeken semennyire nem látszik még ez sem, csak mivel elkentem három órát azzal, hogy borokat keresgéltem, modelleztem, utánajártam, olvastam, gondoltam nézzük meg, mi van, ha a kamerát elég közel viszem valahová, hogy látszódjanak a borok, és mivel egész tűrhetőnek találtam, gondoltam megmutatom itt is.
A két méter ott valójában egy hőmérséklet és egy páratartalom mérő lenne, de szintén, mivel a projektben elkészült képeken kb 10px méretben látszanak, nem törődtem vele, hogy mi kerül rá, és egy ilyen kütyü már volt konyhakészen egy régebbi munkából, hát beraktam azt. :) Így eshetett meg, hogy két nyomásmérő van ott. Kellene még egy pár órát foglalkozni ezzel a képpel, és ezeket rendbe tenni. De az igazat megvallva így is necces, hogy ebből valaha egy fillért is látni fogunk.