"Aki másnak felbontás...!"
-
Sziasztok!
Nagyon reg irtam ide, de most van 1 hazim a suliban, 1-2 gond akad vele. Eddig magam probaltam rajonni, tutorialok alapjan, de mivel mostmar keves ido maradt, igy gondoltam beirom, hatha valakinek van valami otlete.
Az alapkoncepcio az, hogy egy bowlingpalyan elgurul egy golyo, es felborit nehany babut. A gond nem itt van, hanem ott, hogy beleraktam egy poharat is, viszont a pohar talpanal kieg a kep, nem valami szep. Lejebbveve a refl, refr szineket meg tul sotet az alja, semmikepp sem realisztikus.
Vray-el van renderelve, de ez nem nagyon latszik meg:)
VrayLight-ot hasznalok fenynek, materialok is vray-ek, a pohar materialjat tutorial alapjan allittottam be (lasd : itt ). Probaltam a feny multiplier-el is jatszani, fura hogy a max file-ban igy is kiegetve mutatja a teret, lerenderelve pedig jo..
Egy masik tutorial az irr.map-ot bekapcsolta, na most azzal nalam az egesz kep nagyon nagyon kieg, nem tudom, hogy ez jelent-e valamit. Pohar nelkul viszont szemre nagy gond nincs a vegeredmennyel (ilyen kepet is feltoltottem alulra), talan annyi, hogy kicsit zajos.
A modell-t egy kep alapjan line-al + Lathe-val csinaltam, lehet hogy a modell nem jo?
Itt van nehany kep, ill a max file, ha valakinek esetleg akad 1-2 jo otlete, amit erdemes meg kiprobalni, azt nagyon megkoszonnem, nem fotoreal a cel, csak, hogy egy kicsit legyen igenyesebb, mert igy nem volt gusztusom lerenderelni egy videot ebbol :S
Kepek a poharrol ( refl. leveve a pohar3-nal), 1 avi, max file (2009), itt:
klikk
Es grat az 50000-hez!:)