Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Putyi: a Főnököm. ha emlékszel az előző verzió is fel volt ie téve ahol a média fal olyan ki be ugrós dolog volt. az se volt épp gyerekbarát tervezés :c) a megrendelőnek ezek a dolgok tetszenek. én nem állami intézmény, hanem magánvilla lesz. az csak a fantázia neve. Én sem értek eggyet egy csomó dologgal benne de én csak here vagyok.

Al: Részben igazad van . De amikor először az van hogy 1 hetem van megcsinálni a nulláról majd ebből lesz két nap úgy hogy csak kézi skicceim vannak méreteim semmi, akkor igen fontos hogy gyorsan meglegyek. egyébként a felületek nagy részén van bump csak nem látszódik. a járólap pl dispes és fotó alapján kellet valahogy összehozni. Fotót sajna nem rakhatok fel :c(
    A Fa felületek a zoom egger katalógusból vannak. külön van diffuze map, refraction map, és bumpmap készítve hozzá. meg egy csomó nyalánkság. ha csak difuz lenne minden akkor 3 perc alatt meglenne a render ugyanezekkel a beállításokkal. ( kipróbáltam)

npeter: a Lámpák egyedi tervezésűek. arról méreteket kaptam mekkorának kell lennie. 180 cm magas lámpák 50 es ernyővel. króm állólámpa fa dekor berakással. A megrendelők meg hála az égnek ArchiCAD hez vannak szokva .... vakok között félszemű a király......pl Putyiék CET es képére azt mondták hogy biztos fotó montázs :c) mert ezt az épületet ők már látták valahol és csak össze lett vágva. pár exteriorrol meg hogy ügyes volt a fotós :c)