63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    olyan mintha bemozdúlt volna a fotós keze :c) és mi az kosz középen ?
  • Aldaryn
    Marginális ápdétekk a honlapunkon. :D Valamint nagyon ráértünk, és úgy gondoltuk, engedünk a trend csábításának, és mostantól csak ilyen képeket gyártunk, amíg nem jön egy újabb trend. :D
  • Aldaryn
    Miféle böngésződ van, ami csak úgy hagyja, hogy átállítgassa holmi honlap a méreteit? :P
  • TI
    Köszönöm a segítséget!
  • zenoka
    2003 alatt biztos 2008 alatt nem brobaltam de meirt ne futna:)
  • TI
    Sziasztok!

Szeretném megtudni, hogy 3ds max fut-e windows server 2003, 2008 alatt?
  • Metwork
    Az MS oldaláról

Watch the calendar. The RC will expire on June 1, 2010. Starting on March 1, 2010, your PC will begin shutting down every two hours. Windows will notify you two weeks before the bi-hourly shutdowns start.

Legálisnak legális de nem túl mókás dolog 2 óránként újraindítani...
  • ThomasGins
    Ha maxozni is akarsz akkor 64xp
  • repvez
    tévedés teljesen legálisan lehet a 7100as RC Win7-est használni jövö juliusig még kulcsot is lehet igényelnni hozzá a hivatalos oldalrol.
  • Met
    OFF

64 bites XP, Vista vagy Win7?

A Vistával az a baj, hogy idegesít, nem találok semmit, céges notin az van, a 7-el meg az a baj, hogy csak márciusig működik.
  • RelakS
    1: Az egyik zenél - szarjon sünt a készítője
    2: Az egyik átállította a böngésző méreteit - lásd 1. pont!
  • zenoka
    ehehe off(?) talan nem de meennyire igaz
    http://modoros.blog.hu/2009/05/14/olvasoi_rovat_grafikahoz_ertes_arcoskodas
  • Aldaryn
    Ejj, bocsi, nem tényleg, SP3 demó nincsen még, és nem is lesz egy darabig állítólag. A hivatalos most az SP3a, a dev build meg valami SP3b, de már azóta i elég sokat ment felfele a build szám.
  • Vorpal
    Hehehe - jaj imádom az ilyen ügyfeleket.DDD Sirvaröhögök ha ilyen történeteket hallok,DD
    Ez jólesett, hogy neked is van ilyen,D

Meg hogy kell rá naptár és szedjek le egyet a googleről,DD - kicsit olyan ez mint a Profession.hu reklámok,DDD

Aztán kiadják egy külsősnek aki 300ért ad vissza egy szt. alig összetákolva, és ennek ellenére dagad a mellük, hogy nekik lett veblapjuk. Igaz nem Armani de az addigra már mind1.DD

Estig lehetne ezeket a történeteket mesélni,))
  • nenad
    a demo, ami neked van az végleges vagy béta
  • Aldaryn
    Miért nem akarna megjelenni? Már egy ideje kint van.
  • nenad
    ez a vray sp3 nem nagyon akar megjelenni.
  • Free
    sztem amint megvan az új helyen a szerződésem ez lesz . addig meg majd bólogatok és nevetek az egészen vidáman felhőtlenül :c)
  • Aldaryn
    (minimumban természetesen... :D )
  • Aldaryn
    Szerintem mondj fel, és adj meg neki pár weblap készítő cég elérhetőséget, had lepődjön meg, amikor egy ilyen sitera kap félmillás ajánlatot.
  • Free
    nah
    főnököm küldött két weblapcímet, hogy ha épp befejeztem itthon az enteiör átalakítását essek neki menjek be intézzem el amit bent kell építkezések miegymás felmérések árajánlatok egyeztetések meg minden majd ugyan ugorjak neki és hétfőre ilyen weblapokat szeretne a két cégének.

gagyi weblap 1
    gagyi weblap 2

mert hogy ezek tök egyszerűek és tetszik neki hogy izeg mozog és ezt biztos nem olyan nehéz megoldani hisz csak képeket kell berakosgatni :c)))))

sztem még ma felmondok : c)))))
  • Free
    még nincs de ha így megy akkor mire meghalok gazdag és ronda hulla leszek :c))))
  • Aldaryn
    NA ezért volt mindig családias a max topik. :D
  • putyi
    ekkora vagyonod van? akkor miért szopsz napi 16 órát?
  • Free
    mindig is azt mondták hogy g... ci vagyok. hát lesz rá okuk :c))))))))))))))
  • zenoka
    szep lesz amikor a hasznalt ovszer tartalma es a hanvaid keverednek:)))
  • Free
    A temetésemen sugar hill gang szóljon vagy egy kis black eye peace. legyenek fürdőruhás k.. vák, és hatalmas buli feling. hamvasszanak és a felhalmozott vagyonomból mindenkit utaztassanak az egyik homokos tengerpartra és ott szórjanak szét a tengerbe, a tömérdek használt óvszerrel együtt ami a bulin el fog fogyni :c))))))

• alert
    Sziasztok! Tudtok valami módot rá, hogy egy objektumot pontfelhővé (point cloud) exportáljam CAD formátumba? Az is jó ha egy másik programot tudtok rá, ami képes erre. A VitroCam-et ismerem, ami előállít pontfelhőt STL-ből, de más megoldásra lenne szükségem.
  • zenoka
    szeirntem a nem adom fel...
  • Aldaryn
    Igaz is, igaz is. Free, légyszíves nyilatkozz! :) Szerintem egy Holiday rap kellene.
  • zenoka
    ejj a zenerol elfeledkeztel hogy mi szoljon..mostaba nagyon sablon a szallj szallj solyom szarnyan haaaarooom hegyen tul..legalabbis az elmult evben mikor tmeteseken voltam mindnel ez szolt.(kiveve egy) :)
  • Aldaryn
    Azt majd mond még meg kérlek, hogy milyen színű virágot szeretnél a koszorúdra... (jesszus... nem egészséges, nem egészséges... megéri?)
  • ibor90
    ez nagyon jó ötlet, tetszik!!
  • putyi
    no,de az ember nem azért szop 5 évet a diplomáért, hogy olyan dolgokat csináljon, mint egy középiskolát végzett átlagember.
  • Free
    MÁS:

Jövőhéten szervertelenek leszünk majd 3 napig. ez azokra vonatkozik akik iarot használnak vagy nálam van a weblapjuk. csak szólok. ha minden vasat visszavittem utána viszont szeretném beindítani a 3dmax.hu t úgy mint 3D a maximumon " fogadj örökbe egy házat" címszóval.
    A projekt lényege, hogy válassz ki a környezetedben egy épületet és modellezd le majd töltsd föl a modellt és L kezdjük berendezni Budapestet.

Ez a regisztrált feltöltők által lesz megosztva így ha városrendezéshez vagy ide oda kellene az exteriorba egy utca vagy bármihez környezet épület stb akkor ott lesznek a modellek. és ha kell a komplett utcát területet le tudod tölteni és realisztikus környezetet kapsz. Letölteni majd csak úgy lehet a modelleket, hogy minimum 2 épületet feltöltöttél. Térképen jegyeznénk hogy mely épületek homlokzata vagy épp teljes egésze van már bemodellezve. és havonta lesz szavazás a legjobban sikerült modellekre. valamint a készítő neve vagy cége is bejegyzésre kerülne.
    ha valaki olyannak kellenek a modellek aki nem feltöltő nem regisztrált tag akkor ott lesz a modell készítő elérhetősége amit megad és akkor ők le tudják egymással busineselni. A Részleteken még gondolkodom de várom majd az ötleteket.bár lehet a feltöltők is egymás között le tudják majd busneselni, hogy ki mit akar letölthetővé tenni és ki mit nem .
  • Free
    persze mert feljebb kellet volna húzni a render setupot. de nem volt rá idő :s

Tökre szeretnék egyszer úgy dolgozni hogy legalább annyi idő van rá hagyva amennyi feltétlen kell rá. de általában a felét kapom :(

Amúgy jó dolog hogy magamnak megcsináljam rendesen de 4 állás mellett ami mellé most úgy néz ki megjön az 5. nem nagyon van rá időm. így is a napi átlag alvásom 4 óra. eléggé nehéz ebből már lefaragni.
  • Aldaryn
    De fura, teljesen olyan az illúzió, mintha full diffúz lenne minden. Node, akkor nem szóltam. :D
  • Free
    Putyi: a Főnököm. ha emlékszel az előző verzió is fel volt ie téve ahol a média fal olyan ki be ugrós dolog volt. az se volt épp gyerekbarát tervezés :c) a megrendelőnek ezek a dolgok tetszenek. én nem állami intézmény, hanem magánvilla lesz. az csak a fantázia neve. Én sem értek eggyet egy csomó dologgal benne de én csak here vagyok.

Al: Részben igazad van . De amikor először az van hogy 1 hetem van megcsinálni a nulláról majd ebből lesz két nap úgy hogy csak kézi skicceim vannak méreteim semmi, akkor igen fontos hogy gyorsan meglegyek. egyébként a felületek nagy részén van bump csak nem látszódik. a járólap pl dispes és fotó alapján kellet valahogy összehozni. Fotót sajna nem rakhatok fel :c(
    A Fa felületek a zoom egger katalógusból vannak. külön van diffuze map, refraction map, és bumpmap készítve hozzá. meg egy csomó nyalánkság. ha csak difuz lenne minden akkor 3 perc alatt meglenne a render ugyanezekkel a beállításokkal. ( kipróbáltam)

npeter: a Lámpák egyedi tervezésűek. arról méreteket kaptam mekkorának kell lennie. 180 cm magas lámpák 50 es ernyővel. króm állólámpa fa dekor berakással. A megrendelők meg hála az égnek ArchiCAD hez vannak szokva .... vakok között félszemű a király......pl Putyiék CET es képére azt mondták hogy biztos fotó montázs :c) mert ezt az épületet ők már látták valahol és csak össze lett vágva. pár exteriorrol meg hogy ügyes volt a fotós :c)
  • Aldaryn
    Azért vagy meg ennyire gyorsan a képpel, mert alapvetően csak diffúz felületeid vannak. Így könnyű. :P
  • putyi
    ki követte el ezt a belsőépítészeti tervezést? ez ronda, balesetveszélyes és használhatatlan egyszerre. a kép címe alapján ez kormányüdülő?