3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hihetlenul nyomja az autodesk:S
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
per aspera ad astra
Szokásos láma problémám. hogy tudnék a lehetõ leggyorsabban, legegyszerûbben hasonló lekerekített élt rakni egy box lapjára? Smooth után mindig elmászik mindenfelé pedig ez ( a piros) rész más materialt kéne kapjon ... Smooth Group-al megoldom, csak hát elég sok ilyen kell és az úgy elég lassú !
Bútorlap élére lenne mûanyag élzárás ...
THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
per aspera ad astra
Ki korán kel, poligont lel.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Felhív a Kunde, hogy a grafikus szerint kicsi a renderelt kép mérete. Megjegyzem, hogy A3-as méretüt készítettünk mindenbõl 300 dpi-ben. És egy nyomorult újságba lesznek a képek. De a grafikusnak kicsi a kép. Mondom, adja a grafikust. Belekrákog a telefonba a nõ olyan tiroli akcentussal, hogy azt hittem más nyelven beszél, és elnyökögi, hogy kicsi a kép. Mire én tisztelettudóan megkérdem, hogy mégis mekkorára teccett gondolni. És itt jött a vállasz, amitõl könnyes szemmel a falnak futottam, miszerint a kép mérete legalább legyen 10MB.
<#falbav>#falbav>
Ki korán kel, poligont lel.
aki szereti az iarot meg persze engem az tegye már meg hogy segít összeszedni a fejlesztéshez kellõ money-t :c)
Annyi csak hogy kattintgassatok néha a gugli hirdetésekre az oldalon.
Szeretnék betenni még pár vinyót meg ramot :c)
THX és sorry ha ez reklámnak minõsûl.
OFF END-->
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
errõl a 3 GB-os dologról jut eszembe, minap találtam 1 régi benchmark-os eredményeket a gépemen. Hát kész röhej, milyen adatok jöttek ki. Anno volt egy P II (300 Mhz)-es gépem, 192 MB! RAM-al😊 azon 4,4 perc a render, a legutóbbi configomon meg 15 sec 😊, sajna mostani configon nemtom lefuttatni, mert brazilos render volt. Jól meg kellett gondolni az embernek, hogy mikor akar maxozni, mert pl. a PII-es ha elindítottam, az akkor még max 4-est, akkor szó szerint nyugodtan kimehettem a koli folyosójára elszívni 1 cigit, mert mire végeztem addigra be is töltõdött a max 😊
hejj ,azok a régi szép idõk..... (mintha tenganp lett volna😊 )
off
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
on
Ha valaki véletlen belebotlana a gömbös probléma megoldásába, azért publikálja itt, ha nem gond.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
per aspera ad astra
Akkor esetleg (mert lehet ez az 50 elem is túlzás és inkább textúrából kellene megcsinálni), azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehetnem megalkotni, hogy ha azt akarom, hogy egy 50 szegmensszámú plane-nek úgy torzuljon a formája, ahogy a kívánt útvonalon mozgatom?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Viszont expressionel elég egyszerû, a célobject position vectorját kell variablenek megadni egy tick offsetel. Ha viszont pl followot is használsz és a dõlésszöget is idõvel eltolva kéne a "követõknek" megadni, akkor azon már gondolkodni kéne. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
angol windowsxp sp2,
diskperf.exe, diskperf.sys, ezeket a fileokat fel tudná valaki tölteni nekem valahova?
köszi.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
mondjuk azt akarod hogy 50 frame alatt menjenek vegig rajta akkor mindegyiket hozza contsrainteled a pathoz..majd fogod magad es manualis atkulcsolod oket..elso indul 10 nel vegez 60 nal masodik indul 15 nel vegez 65 nel, harmadik 20 nal indul es vegez 70 nel..es igy tovabb😄
Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan lehetne megoldani azt a problémát, hogy a mellékelt ábrán látható útvonalon haladjanak a gömbök? Próbáltam, hogy az utolsó gömbtõl elõre fele haladva egymáshoz linkeltem a gömböket, majd az elsõ gomböt kijelölve Constrainc -> Path Constrainc és a görbére kattintottam, de ezzel csak az aktív gömb követi az útvonalat, a többi csak az elsõ gömböt, de nem az útvonalon.
Hogy lehetne megoldani, hogy mind az útvonalon menjen, libasorban, az elsõt követve?
per aspera ad astra
Tuti sok okosság,kép lesz benne, hisz több, mint 3 kiló! 😊
\"So always look on the bright side of death\"
vki tud egy olyan progit ami Mp3-ból wma-t vagy midi-t csinál?