Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    nah a szokásos féléves kiborulásom következik.- aki nem akarja végigolvasni az lapozzon tovább.

Hócipőm kivan. mostanában már a közepes minőségű 3 napos modellezéssel és renderelgetéssel járó munkára ami belső tér és az ember 1500 Ft / m2 ért akarja eladni ami már eleve egy nyomott ár. azt mondják drága. nem tudtam hogy miért. hát most megtudtam.

megtehetném hogy idézem a levelet amit kaptam de nem teszem mert nem akarom a földbe döngölni a készítőjét sem a "munkásságát" mert ebben az időszakban mindenki boldogul ahogy tud.

ArchiCAD normál render enteriőr , beépített magyar letölthető szaniterekkel és bútorokkal, amit itt néhányan részegen raknak össze amikor unatkoznak szebb minőségben. nah ezek elkészítési ideje 2 nap. 1000 Ft / m2 és plussz költségért ki is nyomtatják színesben ( mert ügye ez extra) amennyiben a megrendelő egyedi szanitert akar és az van az adatbázisban akkor 1500 Ft/m2

de könyörgöm ez ArchiCAD tőlem meg megkérdezik hogy egy komplett épület 1 komplett szintje miért kerül 1 hétbe,,,,,,,
    vagy hogy egy lakópark lemodellezése és renderelése miért emészt fel 1 hetet.
    és őszintén csodálkoznak rajta.

ebbe az országba tényleg gagyi kell. minek törjem magam modellezéssel meg render technikák tanulásával meg fotorealisztikus képek alkotásával ha jön egy fiatal emberke aki " bocsi nem vagyok számlaképes de 1000Ft /m2 ért megrajzolom neked mert "látványtervező " vagyok de 1500 ért egyedire is tudom szabni. én meg modellezek mint a gép olvasok mint állat kérdezgetek mindenkit, töröm a fejem hogyan szervezzek le work shoppot ahol tanulhatnánk és 1500 ért nem tudom eladni a munkát úgy hogy ez az 1500 már bruttóm tehát mínusz 20% és csodálkoznak hogy ha kedden megrendeli este szerda délelőtt nincs meg...

tököm kivan ezzel az egésszel ...
    elmegyek inkább szemetesautót vezetni azok több kenőpénzt kapnak mint gondolnánk