3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szuperjl néz ki.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

FRenkie
nagyon fincsi

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

mar megint perverz vagy😊)
11 kerek? lehet egy az pooot?😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Egy darab map kivételével, ami egy összekaristolt fémlapról készült felvétel, minden procedurális. Három shader , wood, noise, VRayDirt, különbözõ kombinációkban vegyítve. Speculart, bumpot glossyt mindegyik befolyásolja, elvileg az egészet egy darab wood/noise multiply kontrollálja, ez van instancolva outputokkal, rgb tintekkel variálva, hogy a különbözõ mapeknek jól funkcionálhasson. A dirt blendel a különbözõ nagyobb shader groupok között, a dirtöt pedig szintén erõteljesen szabályozza a wood/noise mutiply, hogy a nem egyenletes faanyag keménység által jelentkezõ kopást sziulálja. Minden map továbbá kicsit módosítva van az említett karistolt fémlemez map által, ezt a hatást nem tudtam sima maxos procedurálisokból összerakni, mivel nem tudnék, csak sok egyenes, egyirányú "karcot" elõállítani. Nagyon hiányzik maxból egy olyan noise, ahol nem is a végleges kimenet koordinátát lehet eltorzítani mondjuk egy kétszínû vektor map alapján, hanem a noise shader generálása közbeni koordinátát. No mindegy. Áútót is modellezek hozzá.

per aspera ad astra

Kurvajó a shader, meg nem tudnám tippelni sem, hogy hogyan készült... (<#sir>)

Aldaryn
😄 Több van héttel.

per aspera ad astra

ThomasGins
Ha jól látom hiányzik egy kereked<#kuss>

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Bár még gesztenyéket is pakolgatok ráérõ szabad kétpercekben, ebbe is belekezdtem, kerekeim már vannak. Volt egy szabad órám, összeraktam a shadert, kicsi kocsit is kellene mellé fabrikálni, meg valami környezetet.

per aspera ad astra

Figyelmeztetéseket hol lehet újra aktiválni? (refine connect-et akartam használni, rákérdezett, hogy új pontot hozzon létre, vagy a meglévõhöz connetctáljon, én meg beikszeltem, hogy ne zaklasson ezzel többet és a rossz választ választottam)

Ballatines Finest... 😄
A következõ speed, játékautó lesz, a többiek arra hajazzanak

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

a kettõ nem zárja ki egymást!
helyezd a szõlõt a ventillátorba és kész a must. ha egy kicsit vársz bor lesz belõle, s máris jöhet thomas az 1-2 hónappal ezelõtti borosüveg stb. képeivel.

Free
ha lesz rá még jövõhét héfõig idõ akkor én is be fogok szállni csak hogy legyen elsõ 2 helyezet :c)))

meg ügyebár akkor ha ketten leszünk nenaddal akkor elmondhatom majd hogy az értékes második hely lett az enyém míg õ a satnya utolsó elötti lett csak :c))))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

most akkor nem szõlõs speed van? <#zavart2>
megis ugy tunik nyerni fogsz😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
<#vigyor3>

per aspera ad astra

dogózza vzze. ez tényleg nem volt több tíz percnél.. 😄

Aldaryn
Nalátod, nesze: tudsz is mindent, tessék dolgozni. 😄

per aspera ad astra

ehehe😛

Aldaryn
Nekem ez most nem jön be. Nem komponáltál, nem világítottál, és még csak nem is modelleztél. Szóviccnek jó. Bár tény, hogy ezt komponálni elég nehéz feladat lenne, nekem például épkézláb ötletem nem akadna rá.

per aspera ad astra

Aldaryn
Fakó erõteljes de nyomott zöld... hát ezen vagy öt perce röhögök.

Zeno, zeno... az a festett üveg teljesen egyértelmû. Még a matyóhímzéses szitázitt mintára is lehet kövtkeztetni, ami kikandikál egy pixelben az egyik sarokban, nem tudom, mit problémázol ezen. Felül még az élébõl is látsz egy keveset! Azt például simán lekroppolhatták volna, vagy adhattak volna egy homogén színt, esetleg megmondhatták volna, hogy 65%-os festett üveg. 😊

per aspera ad astra

kerjel preparalt capat😄 fako es eroteljes😊
nesze:
leather shark green

Free
ez mind a minta?? :c))))

Te figyi nem ugyan azok a megrendelõink ?????

Nekem most a legújabb a "cápa bõr zöld" meghatározás volt. az a" fakó erõteljes de nyomott zöld"

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

jatszunk tippeloset😄
kaptam adatszolgaltatast:
uveg, festett:

tipp reflekcio reflakciora😊

otletes😄 log a levegoben az ajtokeret😄😄

npeter
5letes😊
tetszenek a szinek, olyan jó ránézni.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

bakker, az elõzõt kérem törölni,

Ventilátor 😄

npeter
én meg sokáig CS függõ voltam (sajnos), de azért a virtuális gamét is meg lehet unni hálistennek 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

akkor csak en jatszok ulyan jatekokkal mint pl a spore...egy kis nyugodt alkotas..bar neha eldobok egy ket atombombat😄D

Effendi
BF-ben engem is megtalálsz mint LSSAH Balthasar, BF2-ben mint PT-6|Effi, Cod4-ban mint Balta.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Aldaryn
A diplomás belsõépítész sem jobb. 😛 Sõt, ... 😄

per aspera ad astra

Aldaryn
Ha valamit sosem tudtam volna elképzelni rólad, az az, hogy gépkarabéllyal hentelsz virtuálisan. 😄

per aspera ad astra

nekem sincs sok, de seargent-et el kéne már érni 😄
alig van. Aztám meg már mind1. Csak legyen még1 jó csuzli.

Free
na jah ha lenne rá idõm :c)

ere jó a battlefield 😄

Free
ne is mond mesterem . tele vagyok az építõipar minden gondjával.
a megrendelõk nem tudják mit akarnak. a munkások meg nem tudják hogyan kell megépíteni amit a megrendelõ nem tud hogy hogyan néz ki.

A 3D világába meg most kezdek mélyre süllyedni. :c) folyamatosan 12. kerületi és 2. kerületi Villák látványtervét készítgetem de nagyon archicad minõségben mert csak arra hagynak idõt. 1 napos látványtervek 😞

jah és a ... kivan a "designerekkel" L végez egy tanfolyamot ami max 3 hónap és onnantól azt hiszi , hogy legalább annyit ért hozzá mint egy diplomás belsõépítész pedig csak egy sz.. os lakberendezõ.

Amikor elõállnak olyanokkal hogy 4 mm es üvegbõl akar 1,5 méter hosszú könyvespolcot mert azon jól mutat a Révay nagylexikon készlet akkor én pofán röhögöm ...
jah meg a legújabb hogy a gerébtokos ablak sokkal jobban hõszigetel mint a 2*6milis hõ és hangszigetelõ thermoüveges ablak. :c)) szóval vannak poénok :c)

Aldaryn
Free te is rég errefeél, mizujs mostanság?

per aspera ad astra

Aldaryn
A flash bannertnem én kezelem, csak linkelem tõletek. 😄 Lehet megköveztek, de ha kiszednénk az összes frissítések, ésatöbbi részt, megnövelnénk mondjuk 20px-l az egészet vertikálisan, oda pont beférne egy dropdown listás szavazógép, és eredménykijelzés.

per aspera ad astra

Free
ha megmondjátok mi az flashban segíthetek :c)

Aldaryn
A flash bannert lehetne fejleszteni, akár egy poll engine is mehetne bele.

per aspera ad astra

Malakai
Al a fejlécbe tud.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

2006-os a cikk, már volt

más, bocs, hogy nem tettem fel a cikkeket, de mér dolgozom, egy másik oldalon, ahol a mayasok meg mindenki be tud majd szállni. Egyenlõre csak egy fórum jellegû dolog lesz. Azon gondolkozom egyébként ide nem lehet beszúrni egy pollt vhogy? nemigen engedi meg az sg engine?

ettõl függelenül mehet a speed.
- ventillátor

npeter
egy kis varay and maxwell teszt. hátha nem volt még. ja, olaszul tudók elõnyben😊

npeter
hmmm, mentalt még életemben 1x próbáltam ki. viszont régen brazilt, meg finalrendert használgattam. a final mostanában is kezdene érdekelni, ha lenne hozzá idõm. 😊

vicces hogy a cgblogon mostanaban a legjobban porgo topic egy archvizes belsos bevilagitos topic😊
mondjuk mentalrayel..erdekes volt olvasni
http://cgblog.hu/?q=node/2018
en azt hittem jobban kenik vagjak...nah alvas ON

npeter
az ien megrendelõ sztorikból tök jó "poén" könyvet lehetne lassan kiadni 😊

Lumpy: letöltöd a demo verziot, haszálod, kattingatsz benne pár órát és amelyik neked jobban tetszik, kézreáll, szimpi, "könnyebb" azt folytatod. ma már elég sok tutor van a neten, magyar is. sok sikert hozzá.

Geccoka: ja-ja ezeket láttam múltkor is. frankó lett. azt sima panorama exporter-el készítetted? vagy netán más?

na bye, megyek alukálni, holnap megint meló, kötsög mvh-s költségvetéskészítés😞 hogy én hogy utálom azt. csak halkan jegyzem meg, ezt tuti megint ingyé kell csinálnom, hiába 7vége. merthát Õ a fönök haverja. na de nem panaszkodom tovább.

písz end láv ;-)

kezdonek a lego, origami...szivesen segitek attol fuggoen hogy ha kozlod hogy hany orat szantal a tema felkutatasara..vagy hany percet a banner olvasasara...

tedd hozza hogy maximum 200*200 pixelben😊 legujabb kedvencem: azt mondjak legyen olyan noveny amilyet Te gondolsz beteszel valami aztan jon az eszrevetel hogy ok nem ilyenre gondoltak😊
masik amikor mm pontosan megcsinalsz egy tervet Te beszerzed a szugseges tervrajzokat mondjuk egy belepteto kapuhoz (amirol ok egy nevet kozoltek hogy mit szeretnenek) eddig meg oke azt is megcsinalod mm pontosan es aztan kozlik hogy ott nem fer el egy rokis kocsi szerintuk de a belepteto kapura van otletuk hogy milyen kenne (ilyenkor azt nem tudom hogy a belso epitesz aki 8-14ezer forintot elker a tervezsert (ennyi az ara ma magyarorszagon) ezt hogy a faszba nem gondolta at elotte...
(szemezgetes a heti termesbol, de van meg)

hello

szeretnék 3d-t tanulni nos van a 3ds max és a maya. Az igaz hogy a mayát filmes és animációs munkákra használják a 3ds maxot pedig játékok tervezésére?

vagy mi a különbség a kettõ között? kezdõnek lenne megfelelõbb?

elõre is köszi a választ