Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• hunkircsi
    Nenad lesz a magyar szkriptmester :) Amúgy hajrá, az épületgenerátor az engem is érdekel :)

Amúgy Al én kezdem megérteni a megrendelőket. Hiszen gondoljunk csak bele, a megrendelő nem szakember, a poligonról azt hiszi, hogy AVON termék, és a legtöbbje szerintem általános iskolában a fizikaóráról is hiányzot. Magyarul síkhülye az egészhez. Namármost ezzel nincsen semmi baj, mert ugye, ha szakértő lenne, akkor megcsinálná maga a melót. Viszont, és itt jön a lényeg...az embereknek fel kellene hagyni azon kellemetlen szokásukkal, hogy beleugatnak a másik dolgába úgy tevén ezzel, mintha értenének hozzá, holott az oviban a legnagyobb dícsérete az volt, hogy egymás mellé tett két építőkockát, és ettől Ő jogosult az "építészmérnökatyaúristen" megszólításra.

Persze joggal merül fel bennem ilyenkor a kérdés, hogy ha a MAX fullhibátlan program lenne, ami egy fullhibátlan oprendszeren egy fullhibátlan hardver alatt futna, és a megrendelő szépen okosan csak azon részekbe köhögne bele, ami tényleg szükséges, akkor mi lenne a KIHÍVÁS ebben a szakmában?