Volt eddig a munkahelyi gépemben 2GB RAM (Kingston 2db 1GB Kit). Most vettem bele még 2GB-ot. (Corsair 2db 1GB Kit). Tegnap este beleraktam, és eddig minden oké is volt, de az elöbb zenehallgatás közben (Csak a Winamp ment semmi más) egyszerűen elszállt az egész windows (XP 32bites). A zene hangja áttment puskaropogásba, a kék képernyőre kiírt egy csomó okosságot egy másodpercre, majd már újra is indult a gép.
Eddig ilyet nem csinált, viszont volt olyan gondja, hogy mondjuk 8 rendszerindulásból egyszer megfagyott a windows zászlós betöltőképernyőnél.
Légyszi, ha valami okosságot tudtok hozzátenni a témához, akkor nagyon hálás lennék. Mert amíg nincsen meló, addig van időm játszani ezzel a szeméttel, de ha akkor sz*rja össze magát, amikor határidős melót renderelek, akkor félő, hogy nekiesek a kisbaltával.
Ja, és ha tudtok valami jó memóriatesztelő programot ajánlani, akkor azt is megköszönném, mert én memóriára gyanakszom.
Amúgy jó volt rájönni fél év után, hogy a gép, amit Corsair memóriával rendeltünk, helyette bizony Kingston modulokkal szállították. Azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy mind a két memóriapár azonos, csak a márkájukban különböznek.