63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Mármint az ott nem render... hanem egy fotó... :)
Evermotionon volt egy jó megjegyzés erre a projektre, hogy szuper, modelling challange, de semmi más, ráadásul nagyon unalmas az egész, semmi atmoszféra, semmi élet. render.ru-s dolgok között azért akad sokkal, de sokkal több. Ha pedig tényleg 5 embernek 2 hónapig teljesen lekötötte az idejét, akkor 10K usd nem is volt sok érte... ha egyenlően osztoztak, mindenki ekresett 230 ezret vele havonta. Nem rossz, de nem is olyan durva. -
zenoka #48671 valszeg szerinteme z ilyen kulon shot volt tehat csak egy kep miatt dolgoztak ki..nem hiszem hogy minden hova pakoltak galambhalot pl:D -
kekpolos #48670 mondjuk EZ a kép nem tudom mit keres a renderek között. Véleményem szerint nagyon elvesznek a részletek. Ha ilyen távoli képeket nyomtak akkor meg minek dolgoztak ki olyat ami nem látszik. Na mindegy.. -
zenoka #48669 ha mar kulfold
erdekes adat errol a projectrol
http://d-e-s-i-g-n.ru/Architecture/ekaterinburg_eng.htm
5 ember tolta 2 honapi meloval csak allokepek 10K dolcsi -
Külföldi oldalon találtam, egész frankó képek: itt
na meg ezt biztos ismeritek. -
zenoka #48667 nm
jah am arciusi szam az ahol egy csajszi doglik a cimlapon valami kek szobaban nem tudom az ujsagosoknal megjelent e mar.
egyebkent fasza az az ujsag leginkabb belso design terekkel foglalkozik ... jo moka azt talalgatni hogy melyik render es melyik nem..
-
putyi #48666 jó, hogy szósz! köszi -
VRayben fotonágyúként. :P -
Kész vagy:)
És szerinted a fény fotonágyuként terjed vagy hullámban?:P -
Ott van, hogy látványterv, homologue? :D Na! Ez sem szokás... király. Thomas, szerinte tökmindegy. :D Elvileg az aberráció és a DOF független egymástól, már ami a laterális ca-t illeti. Aztán ott van a longitudinális ca, amit pont a DOF okoz (különböző hullámhosszokra különböző fókusztávolságok... :) ) ez viszont erősen kötött a DOF-hoz, viszont egyelőre még nem kezdték el vele szétszadulni a képeket, nem divat. Egyelőre... egyelőre... Létrehozni amúgy egyszerű, pl. PS-ben RGB csatornára külön alakalmazol DOF-ot, kicsit elrétő értékekkel. -
Ha kell a forrás,szivesen...
Még valamit rá kéne trükközni igy olyan snassz.
link (max2009) -
Al bácsi segits,örök parám ps-ben hogy előbb dof aztán kromatkus aberráltság,avagy az ellentetttttyyye? -
nenad #48660 piszok jó ötlet. -
zenoka #48659 fuck.......
CET-es kepetek:D -
zenoka #48658 Jah:
Al, Putyi tudtatok hogy a marciusban megjeleno H.O.M.E magazinba benne van a vetes kepetek? interjuholtak az epiteszt es rendesen ott a kepalairas hogy latvanyterv: homologue :) 112dik oldalon:D -
Kis NFR ... -
nenad #48656 az előzőnél, látszik hogy van egyfjat visszacsatolás. Ez azért van mert egybe készült az egész illetve egy linerisan növekvő számot fix értékkel szorzva az egyenlet értéke a ciklsu vége fele egyre nagyobb lesz, azaz orósit ingadozhat a végén. Egyébként valószinűleg nagyon kevés keresztezés van benne az egyenlet természeténél fogva, illetve a mélység eltolása miatt, max 1-5/object.
Ezek jó kis ujgyakorlatok, igy estére, most még egyenlőre csak sima számok, a hétvégén átteszem őket vektorba, és onnantól mehet az igazi móka, pl Fa generálás. -
Nem volt semmi trükközés, egyben lett renderelve az egész. tök jók ezek a madzagok. :) Ahibátlant mire érte? Nem ekresztezi önmagát seholsem? -
nenad #48654 nekem egy ugy tünt, mintha egy anim lenne kimaszkolt részekkel és belerakva néhány ember.
Nfr gen, teljesen hibátlan sinusz alapu trutymo.
-
Jaja, bios frissítés esetleg. Vagy megpróbálhatod felcserélgetni a modulokat.
Az időzítésen is állíthatsz (lassítás-gyorsítás) -
Igen, eleg oda nem illo szegenyek mozgasa. Sajnos egyelore ez akadt, venni kellene valami normalis, hetkoznapi mozgasokat tartalmazo mocap gyujtemenyt. Kardozo, harcolo, tancolo, meghalo, legyeket kergeto fileunk akad dogivel, de nyugodtan setalo, nezegeto, beszelgeto, na, az egy sem. :)
Kezzel animalni meg jo poen lenne, csk ugye azt meg kellene tanulni. :D -
marcee #48651 Memória tesztelésre Memtest86+. (Bon, nem csak akkor hibázhat a memória, ha hibás a modul, ez függ az alaplaptól, IMC esetén processzortól, frekvencia beállításoktól, feszültségtől, hűtéstől, késleltetéstől, dual-tri channel beállításoktól)
Szerintem érdemes megpróbálkozni egy bios frissítéssel is, szokás javítani a memóriakompatibilitáson is. Természetesen csak rendesen működő memóriával csináld, 1 vagy 2 modullal, miután lefutott a memtest egyszer.
Ha AMD Athlon64-es konfig, akkor könnyen lehet, hogy nem is megy 4db kétoldalas modullal. -
bencsab #48650 Kicsit kockán mozognak ezek az emberek, nem? Nincsen esetleg olyan biped, ahol nem ennyire karótnyeltek? A fények amúgy eszméletlenek. Teljesen fotoreal. -
szokásos, megszokott szép minőség 
a mozgó emberkék nagyon jók -
Vagy vegyél még 2GB Corsairt. :) -
A "kiverni a balhét" kifejezést képletesen értettem. Annyira nem vagyok agresszív típus. (annyira
)
A gond a reklamálással csak annyi, hogy a számlán is Kingston van a Corsair helyett, pedig a neten, amikor rendeltük, akkor ott feketén fehéren Corsair állt mint RAM típus. Én voltam az ökör, hogy nem néztem meg rögtön a számlát, igaz azt a kolega tette el.
Arról nem is beszélve, hogy itt Bécsben nincsen egy épkézláb számtech szaküzlet sem. Átt kell utaznom a város túlsó felébe, hogy a neten megrendelt cuccot átvehessem.
-
Ha esteleg megvan a régi rendelésetek, talán lehet reklamálni, hogy biza ti nem ezt rendeltétek. -
szivesen -
Nem kell kiverni a balhét. Szó nélkül szokták cserélni. -
esti érdekeskedés. (ottvan HDben jobbralent aviban) -
Ááábazz, thx, igen, az exr pluginnel már ezt kell tenni... :D -
Al: kidobtam...majdnem...de aztán láttam, hogy esik.
Putyi: az időzítés és a frekvencia is azonos a régi és az új memóriák között. Pontosan olyant rendeltem, amilyent hittem, hogy van benne, és amikor szétszedtem a gépet a beszereléskor, akkor jött a döbbenet, hogy Kingstone modulok vannak benne.
Bon: utánanéztem az alaplapi kézikönyvnek, és a most vett Corsair RAM-ok éppen benne vannak a QVL-ben, viszont a KINGSTON nincsen. Most azon agyalok, hogy ha a KINGSTON RAM-ok is CORSAIR-ek lennének, akkor lenne-e gond, mert akkor kiverem a balhét a boltban, hogy tessék cserélni. -
de ha cs3 -bol belemasolod azt hiszem a pluginek koze akkor siman mukodni fog lattam errol egy videot neten :) -
kis érdekesség... Photoshop CS4-ből valamiért kivették az Extract funkciót... kész... -
Nem szereti a gép a memóriát, cserélni kell, lehetőleg pontosan olyanra ami már volt benne és eddig jól működött. Memória tesztelőknek nem sok értelem van, sőt a most vásárolt 2gb-os modulnak nincs is baja, simán csak nem támogatja az alaplap azt a márkát. Az alaplap gyártók beleszokták írni a kézikönyvbe, hogy milyen márkájú és típusú memóriák fognak stabilan műkődni a gépben. -
putyi #48637 szerintem meg kellene nézni a ramok időzítését, ferekvenciáját, hogy azonos-e. ha nem, akkor a lassabbat kellene az "A" csatornába tenni. -
Dobd ki. -
..és bocs az OFF-ért. -
Hi!
Volt eddig a munkahelyi gépemben 2GB RAM (Kingston 2db 1GB Kit). Most vettem bele még 2GB-ot. (Corsair 2db 1GB Kit). Tegnap este beleraktam, és eddig minden oké is volt, de az elöbb zenehallgatás közben (Csak a Winamp ment semmi más) egyszerűen elszállt az egész windows (XP 32bites). A zene hangja áttment puskaropogásba, a kék képernyőre kiírt egy csomó okosságot egy másodpercre, majd már újra is indult a gép.
Eddig ilyet nem csinált, viszont volt olyan gondja, hogy mondjuk 8 rendszerindulásból egyszer megfagyott a windows zászlós betöltőképernyőnél.
Légyszi, ha valami okosságot tudtok hozzátenni a témához, akkor nagyon hálás lennék. Mert amíg nincsen meló, addig van időm játszani ezzel a szeméttel, de ha akkor sz*rja össze magát, amikor határidős melót renderelek, akkor félő, hogy nekiesek a kisbaltával.
Ja, és ha tudtok valami jó memóriatesztelő programot ajánlani, akkor azt is megköszönném, mert én memóriára gyanakszom.
Amúgy jó volt rájönni fél év után, hogy a gép, amit Corsair memóriával rendeltünk, helyette bizony Kingston modulokkal szállították.
Azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy mind a két memóriapár azonos, csak a márkájukban különböznek.
-
Biztos frissítettek. :P