Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Nem az a baj, hogy vitatkozol. Mert hajrá, ha van érved, ne kímélj. Hanem az, hogy ülsz értetlen szemekkel meredve a problémára, hogy vajon miért nem mozdul meg az egész, miért nem megy az, aminek pedig mennie kell, és nem tudod összerakni, pedig a válasz ott van előtted, ráadásul pont én mondtam, és pont neked. Nosza, figyelj, leírom megint: Az, hogyha beteszel öttrillió darabot egy darab vrayproxyból, mindaddig nem jelent semmit, amíg az az egy darab proxy kényelmesen elfér a memóriában. Vagyis, pontosítva, amíg az egy bucket rendereléséhez szükséges adatmennyiség szépen elfér a memóriában. Ha van harminc különböző nagy polyszámíú autód, és mindet beteszed, akkor lehet proxy, lehet bármi, könnyen előállhat, hogy meg sem mozdul, mert nem fér be a memóriába az egy buckethez kellő adatmennyiség, és ilyenkor a vinyó dolgozik, a proxy hátránnyá válik, ésatöbbi. Nem is beszélve arról, hogy Lightcacheről is volt szó sokszor, arról, hogy az bizony majdhogynem az összes adatot be szeretné rántani az elején, a jellegéből adódóan. És hidd el nekem, ötszáz autót renderelni proxyból egy tök üres töküresség kellős üres közepén, üres időpocsékolás, és nem hasonlítható össze azzal, hogy egy lakópark, bevásárlóközpont, vagy mittudoménmibe tennéd ugyanezt.