Persze, értem én, és teljes mértékben igazat adok, hiszen az egyetlen dolog, amivel nem szállnék szembe, az a nagymértékű szakmai tapasztalatod. Csak úgy nehéz tapasztalatot szerezni, ha nem dolgozik az ember.
Ha csak bent ülök a szobámban, néha jön egy-két meló, amit megcsinálok mondjuk három héten keresztül, közben meg szépen nézegetem a tutorialokat, meg olvasgatom a könyveket, akkor egy bizonyos idő után ez már nem visz elöbbre, mert utána beül az ember a melóhelyre, ahol percenként a szakmai tapasztalattal kell olyan dolgokat improvizálni, ami más helyzetben elő sem fordulna, és csak les ki a fejéből, hogy most akkor mivan.
Lehet, hogy egyből a mélyvízbe ugrottam, de elhiheted, hogy már a hócipőm tele volt a bokáig érő pancsolóval.
A szitu másik részét, ami nem tőlem függ (az idióta megrendelői kérések, a sürgető határidők, a technikai malőrök) tök fölösleges említeni, mert ez úgylátszik, hogy mindenhol ott van.
Meglátom, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Feladni nem fogom egykönnyen az biztos.