Ahogy mondod. Akkor kettő volt, De közben olyan libasorban jönnek a megbízások, hogy amikor megcsörren a telefon, már akkor frászt kapok, hogy éppen milyen hipermarket látványterv kell tegnapra. Nade nem panaszkodom, úgyis azt szokta mondani a kedvenc tanárom, hogy "az alvás olyan luxus, amit nem engedhetünk meg magunknak".
Más: szépen belefutottam abba a hibába, hogy túlterheltem a MAX-ot. Nembírja, render közben elszáll. Sőt, már a LightCache kalkulációnál elszáll. De csak egy bizonyos felbontás felett. Tudom, hogy már többen is körbekérdezték ezt a problémát itt, de ha lenne valaki olyan rendes és főbb pontokban összetaglalná nekem a kipróbálható megoldás lehetőségeket, akkor hálásan megköszönném, plusz, ha erre jár, akkor fizetek neki egy sört, vagy valamit
Érdekes a dolog, mert nem egy óriási modellekről van szó, igaz ellenben megpakoltam rendesen Archmodels növényzettel. Kétgiga RAM van a gépben meg négymagos proci. Igaz 32bites WinXP, de az most nem megoldás, hogy oprendszer reinstal. Még a parancssorból indítható render-hez sem találok semmit a google-ban. Plíz HELP!