Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Dinike0009
    Nahát, 10. próbálkozás után hagyja hogy irjak, mennyire jófej...bocsánat, Szerbusztok! Meg szeretném kérdezni a kedves professzionális és régóta maxező tapasztalt emberkéket hogy miért lép ki render közben az én drága jó studio maxom? Talán kicsi a gépem, rossz a materialom? Rossz a beállításom? mit javasoltok min változtassak. Egy velencei látképet akarok lerenderelni (vrayel), megvannak a modellek, fel vannak nagyjából öltöztetve, néhány saját photoshopban szerkesztett materiallal, néhány vraymaterial.de ről szedettel,van rajta egy ivy generatoros bokor, gondola, és 3db archmodelles virágcserép amit már nem volt kedvem lemodellezni, együttvéve egymillió vertex körüli, majd még vizet is szeretnék rá rakni realflowban, de ha most kilépeget render közben akkor sztem erre semmi esély, kérlek segítsetek, iszonyat sokat dolgoztam rajta, és most ugy tűnik kárbamegy:s (kerestem segítséget googleban is, és biztos vagyok benne hogy a 45000 hozzászólásban is van ilyen fajta probléma, de az sgs keresőmotorban nem nagyon találtam meg, nézzétek el nekem) Előre is köszönöm !Dini