Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    nah csak hogy tudjátok , az én gépeim is lassan a 8. tápnál tartanak ali fél év alatt. kis érdeklődést követően (elmü) megtudtam hogy a 220 V az már nem 220 V hanem 250 V jah és eddig 220 és 230 között ingadozott nagyjából 50 Hz - n 0.01 es tűréshatárral. nah ez maradt a régi csak épp az ingadozás most 220 és 250 között van ami valójában 240 és 250 közé tehető többnyire. ez elegendő hogy a stabilizátor tranzisztorok megsüljenek a tápban. ekl is mesélte a elektronikai Guru ismerősöm hogy valami feltölti amikor nagyobba v aztán leadja mikor kisebb de ekkora ingadozást nem bír el. pontosabban ekkor a V. t. na most a megoldás 1, vagy egy szünet mentes táp ami mindezt kiküszöböli. abból is érdemesebb jó minőségű darabot venni. vagy 2, lehet kapni kimondottan számítógépekhez készített elosztókat avagy más néven kontaszeptet amiben van valami kis kütyü ami ezt az egészet megoldja. nah nekem ez utóbbi van most jó ideje és minden megy rezzenéstelenül. a szünet mentes táp tizedébe kerül de nyugodtan hagyom a gépeket akár 1 hétig is menni.