Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• hunkircsi
    MAX-ot használó vad hordák népe!

Felteszem a nagy (NAGY) kérdést. Melyik MAX verzió sikerült a legjobban? Értek itt főleg gyorsaság, stabilitás, bugmentesség, stb. kritériumokat. Én egy hónappal ezelött még a 7-est használtam, aztán kisebb véréj kalamajka után kénytelen voltam felrakni a 8-as MAX-ot. Volt 9-es is, de az elsem indult a gépemen, mert valami SSE, vagymi kellett neki.
    Nademostha az ember vesz egy új gépet, akkor nembiztos, hogy a régi MAX-ot akarja feltenni, főleg, hogy az új V-Ray verziók is MAX verzió-függők, ellenben nem akarok szívni.
    Plusz itt a másik dilemma, mivan akkor, ha mondjuk példának okáért megvenném a MAX-ot, és ugye az Autodesk mindig csak a legújabb verzió licenszét árulja. De ha nekem marhára megfelel a MAX8, akkor az hogyvan? A megvett licensz lefele kompatibilis?

A másik agymenés: olvastam itt az SG-n egy Linux-os cikk hozzászólásában azt írta valaki, hogy a Blender simán veri a MAX-ot. Mondjátok, hogy ez nem így van. Mert ha mégis, akkor mihelyst kijön a véréj a Blender-hez, akkor az Autodesk be is szüntetheti a MAX fejlesztéseket? Egyáltalán tudnak még mit fejleszteni a MAX-on?