Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• szaki
    Nézd nagymester, nem tudom mi a ....... de én nem írogatok ilyesmit, de nem értem mi a gondod, neked van egy véleményed és ennyi. Ha valamely része az irományomnak nem volt jó, akkor nem kötelező ám elolvasni.
    Amúgy nem tudom melyik része volt, ami neked nem jó, kérlek nyugodtan mond el, szerintem választ fogsz kapni rá.
    Itt mondjuk van egy pár emberke aki önzetlenül segít. Amiket mondanak azt kipróbálom és a végén, ahogy szokták meg is köszönöm. Csak csupán ennyi. Amúgy már gyerekkorom óta sok terület érdekelt, ezt szerencsésnek tartom a mai napig. Vannak oylan emberek, akik a másikra irígykednek, hogy így meg úgy. Magam sehova nem sorolom. Csinálom, amit szeretek és nem zavar ki mit mon. Ha pedig cégek rendelnek a cégünktől, és többször is visszatérnek mint megrendelők, akkor azt hiszem talán az adott témában jó munkát végzek. Minden bizonnyal azok az emberek, akik tanulnak 1-2 évet bármit és verik a mellüket, nem veszik észre, hogy vannak akik évtizedeken keresztül uyganazt teték és csenben nagy hallgatások közepette csak mosolyognak a másikon.
    ennyi így röviden
    és kérlek, hogy ezt a hülye meg a többieket hagyjuk, nem adtam rá okot, valaki kérdezett válaszoltam, írtam is, hogy szerényen és ennyi
    Amúgy scak zárójelben jegyzem meg, hogy a kisvukhoz képest több ember is látva az új animomat, más szemmel nézi. Valamikor nekem is meg kellett tanulnom. Szerencsére a kisvuk vizsgamunkáinál nem jutottam tovább, mert rögtön láttam az ottani abszolút nem hozzáértést. Gondold scak el, amikor azt látod egy karakteren, hogy a szájmozgási fonetikai táblázatban abszolút nem odaillő vagy ismétlődő beállítások vannak, akkor miről beszélünk. Amikor egy hangfile alapján meg kellett mozgatni a száját és említették, hagyjam a tblázatot állítsam be kézzel akkor vajon miről beszélünk. Tehát úgy gondolom, hogy jóval jobb helyen állok hozzájuk képest. Amikor a filmben egy benyúló kéz olyan, mint egy fadarab az már vészesen ciki. Amikor a kisvuk mellszőre pont az ellenkező irányba mozdult el, mint amikor a fejét egyik irányba elforgattam az xsi riggmozgatás során, és elmondtam tán be kellene állítani a hatósugarat, akkor scak nagyon néztek. Szóval érted, talán érthetekl valamit az egészhez, csak éppen akkoriban nem tudtam és nem is volt oktató embermozgásra, amit ugye dinamikának mondunk. Párszor eljátszottam kamera előtt az adott jelenetet és az alapján mozgattam, persze az utóbbi időben. Minden bizonnyal kapcsolatban vagy cégekkel, akiknek dolgozol és visszatérnek hozzád, mert tetszik a munkád.
    Csak mondom kedves zénóka. Ha majd egyszer a gyerekeidnek elmondod ezt a fura történetet és lesz múltad, akkor biztosan mosolyogsz rajta, de én is most rajtad csak mosolyogni tudok. De ennek ellenére hidd el, semmi de semmiféle negatív véleményem nincs rólad. Emberek vagyunk és megértőek. Egyébként, ha úgy gondolod nyugodtan keress meg. Jelenleg 2-3 fő animátort keresünk, csak sajnos fehér holló. Ez van. A fiamék meg hallani se akarnak róla, mert látják, hogy milyen pepecs munka. Rendben, tnyleg nagyon jól lehet keresni vele, mert ugye legalább 3-4x visszadobják, mert nem úgy gondolta, de hiszen ők a megrendelők. Ezt bele kell kalkulálni.
    Na pont ezért járok ide és próbálom a többieket buzdítani, de akárhány fórumba bemegyek, sajnos odáig nem jut el a 2 emberke kivételével, hogy tényleg jól csinálja, amit éppen csinálni kelene. Nekem is nagyo sokat kell még tanulnom, hogy igazán tudjak mindent. De ez normális.
    Há bocs, állandóan ráérek. Ja, csak olykor tele van a határidőnaplóm. Van ilyen.
    hali