63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
tök frankó fagyik lettek itt a végére, ha bár estig még lehet beolvad 1-2 gombóc :)
jővőhétre van már téma? nekem beugrott távirányító téma.
(tegnap anyósoméknál szinte mindenki távirányított, apósom a kislámpát azzal kapcsolgatja, anyósom az elektromos szűnyogírtót, én a DVD-t nyomogattam, akkor 5lött a fejembe, lehetne ez is 1 témaválaasztás)
aztán lehet volt már ilyen, nemtom.
-
pauly #44304 fagyiiii :P
-
nenad #44303 mos nem, inkább aludnék délig. Aztán meg melóó -
Adunk kölcsön teret:) -
nenad #44301 lehet térbe kellene helyezni, de nemsok kedvem lenne hozzá. -
Huh, nekem ez most nagyon nem jön be, pont a tőled megszokoktt frankó kompozíció hiányzik belőle. De maga a fagyi, tölcsér, profi. -
nem fikázásbol,csak kötekedésből...:) -
Hehe ... -
nenad #44297 kicsit tényleg, de hét ez van,
(egyébként nem psben fabrikáltam, a takonyszrű feeligre mentem rá, hátha az bejon, és valós referenciát használtam) -
Kicsit olyan a hatása mintha ps-ben fabrikáltad volna:P -
kekpolos #44295 Akkor a 800-as felbontás. Sajnos a kép bal oldalába valami hiba csúszott be (fekete sáv) de nem renderelem újra mert nincs időm.
A történethez hozzá tartozik hogy valamelyik állat kiverte a kezemből a fagyit az esti sétán, pont a fagyizó előtt esett le az útra. Ez egy L alakú kereszteződés, és domború az út, azért olyan fura a kép:P
Ja, WIRE -
zenoka #44294 priv. -
putyi #44293 ezek mik lesznek, mert építészetileg elég gyatrák. -
pauly #44292 
nenad:Jó lett!
-
nenad #44291 a tubusra még ma lehet votézni, aki nem tette az tegye!
-
Na nekem igy sikerult a vraydisplacement nem tokeletes de mar nincs idom vele foglalkozni :)
-
nenad #44289 fagyi.
-
Tubusban Glu után szvsz nem csalás, nem ámítás. :P -
Köszönöm.
Gondolkodtam még azon, hogy realflowwal dobok rá egy csokiöntetet ami lecsurgott volna mellé a padlóra de úgy éreztem hogy az csalás lenne.
És itt a wire is
-
Egyszerűbb lenne ha mindenki magára szavazna:D -
nenad #44285 majd feldobok egy véletlenszám generátort. :D -
pauly #44284 :D -
Én meg nem paulyra. :) -
pauly #44282 Jobb lett volna ha nem malakai-ra szavazok
-
zenoka #44281 hehe ugy tunik a tubusos contest dontetlen lesz maistro:D -
nenad #44280 ez nagyon cool,
a stampot hagyjuk le ha lehet,
esetleg egy kicsit nagyobba ki tundád renderelni,
tehat a max felbontás 800x600
-
pauly #44279 :))) -
zenoka #44278
jok a fagyik nagyon:D
hogy legyen egy kis work is:)
mult heti project szinten csak modellezes:P:
2
3
4
2 -
kekpolos #44277 sajnos
-
most találtam véletlen. jo lett volna ötletnek a tubusosra. link -
frankó lett, főleg a tölcsér tetszik, még az a sorja is látszik, ami ott szokott lenni hosszában. olyan ostya pálcikát én is be akartam volna tenni, de elfelejtettem
mind1, majd máskor :)
-
köszi azaz -
zenoka #44273 fain teccik a jelenet hozza:) -
semmi extra, tölcsér tube, krém cilinder path deformmal (helix a path), rácsocskák displace
fagyi wire
-
semmi gond, de azért köszi, hogy olvasgatod a soraimat
hidd el engem igazán nem zavar semmiféle írás, persze ha még jó is és tudom hasznosítnai akkor annak természetesen örülök
amúgy az ilyesmin leginkább mosolyogni szokta, ez a jobbik eset, minthogy tökre leiszom magam és csak egy vray-s újraélesztéssel sikerülne betuszkolni valakinek a textúrákkal agyonkombinált objet-es talicskába -
Szaki szerintem Zenóka nem a hozzászólásod tartalmára gondolta, amit gondolt, hanem a minőségére. értem ez alatt, hogy a nap folyamán ahogy én olvastam a hsz-eket, hát elsőre azthittem most vagy túl a 3-ik csík fehér poron vagy legalábbis fél liter unicumon
. nekem ez esett le. aztán lehet, hogy neked alapból ilyen a természeted. mindenestre nem megszokott.
mindez perszer csak SZVSZ!!!
--peace-- -
Variációk 1 témára. :c))))
Az 1 es megy a versenyre a többi nem lett az igazi :(
-
pauly #44268 design21.hu :P -
Mesterek meg tudnátok adni annak az oldalnak a címét amit nem is olyan régen mindenki várt hogy megnyiljon már? d21 vagy mi az de googleval nem találom és hát d21.hu sincs :S
-
Nézd nagymester, nem tudom mi a ....... de én nem írogatok ilyesmit, de nem értem mi a gondod, neked van egy véleményed és ennyi. Ha valamely része az irományomnak nem volt jó, akkor nem kötelező ám elolvasni.
Amúgy nem tudom melyik része volt, ami neked nem jó, kérlek nyugodtan mond el, szerintem választ fogsz kapni rá.
Itt mondjuk van egy pár emberke aki önzetlenül segít. Amiket mondanak azt kipróbálom és a végén, ahogy szokták meg is köszönöm. Csak csupán ennyi. Amúgy már gyerekkorom óta sok terület érdekelt, ezt szerencsésnek tartom a mai napig. Vannak oylan emberek, akik a másikra irígykednek, hogy így meg úgy. Magam sehova nem sorolom. Csinálom, amit szeretek és nem zavar ki mit mon. Ha pedig cégek rendelnek a cégünktől, és többször is visszatérnek mint megrendelők, akkor azt hiszem talán az adott témában jó munkát végzek. Minden bizonnyal azok az emberek, akik tanulnak 1-2 évet bármit és verik a mellüket, nem veszik észre, hogy vannak akik évtizedeken keresztül uyganazt teték és csenben nagy hallgatások közepette csak mosolyognak a másikon.
ennyi így röviden
és kérlek, hogy ezt a hülye meg a többieket hagyjuk, nem adtam rá okot, valaki kérdezett válaszoltam, írtam is, hogy szerényen és ennyi
Amúgy scak zárójelben jegyzem meg, hogy a kisvukhoz képest több ember is látva az új animomat, más szemmel nézi. Valamikor nekem is meg kellett tanulnom. Szerencsére a kisvuk vizsgamunkáinál nem jutottam tovább, mert rögtön láttam az ottani abszolút nem hozzáértést. Gondold scak el, amikor azt látod egy karakteren, hogy a szájmozgási fonetikai táblázatban abszolút nem odaillő vagy ismétlődő beállítások vannak, akkor miről beszélünk. Amikor egy hangfile alapján meg kellett mozgatni a száját és említették, hagyjam a tblázatot állítsam be kézzel akkor vajon miről beszélünk. Tehát úgy gondolom, hogy jóval jobb helyen állok hozzájuk képest. Amikor a filmben egy benyúló kéz olyan, mint egy fadarab az már vészesen ciki. Amikor a kisvuk mellszőre pont az ellenkező irányba mozdult el, mint amikor a fejét egyik irányba elforgattam az xsi riggmozgatás során, és elmondtam tán be kellene állítani a hatósugarat, akkor scak nagyon néztek. Szóval érted, talán érthetekl valamit az egészhez, csak éppen akkoriban nem tudtam és nem is volt oktató embermozgásra, amit ugye dinamikának mondunk. Párszor eljátszottam kamera előtt az adott jelenetet és az alapján mozgattam, persze az utóbbi időben. Minden bizonnyal kapcsolatban vagy cégekkel, akiknek dolgozol és visszatérnek hozzád, mert tetszik a munkád.
Csak mondom kedves zénóka. Ha majd egyszer a gyerekeidnek elmondod ezt a fura történetet és lesz múltad, akkor biztosan mosolyogsz rajta, de én is most rajtad csak mosolyogni tudok. De ennek ellenére hidd el, semmi de semmiféle negatív véleményem nincs rólad. Emberek vagyunk és megértőek. Egyébként, ha úgy gondolod nyugodtan keress meg. Jelenleg 2-3 fő animátort keresünk, csak sajnos fehér holló. Ez van. A fiamék meg hallani se akarnak róla, mert látják, hogy milyen pepecs munka. Rendben, tnyleg nagyon jól lehet keresni vele, mert ugye legalább 3-4x visszadobják, mert nem úgy gondolta, de hiszen ők a megrendelők. Ezt bele kell kalkulálni.
Na pont ezért járok ide és próbálom a többieket buzdítani, de akárhány fórumba bemegyek, sajnos odáig nem jut el a 2 emberke kivételével, hogy tényleg jól csinálja, amit éppen csinálni kelene. Nekem is nagyo sokat kell még tanulnom, hogy igazán tudjak mindent. De ez normális.
Há bocs, állandóan ráérek. Ja, csak olykor tele van a határidőnaplóm. Van ilyen.
hali