"Aki másnak felbontás...!"
-
szerényen mondom és halkan - computeranimáció, filmkészítés, filmvágás, hangosítás, forgalmazásuk, multimédia, programozás, számítógépes grafikai munkák, nyomdai előkészítés, látványterv készítés, szóval minden, ami érdekel, csak eleinte hobby volt, aztán minden átment élesbe, és a környékem sokszor jót mosolyog rajtam, mert látják, hogy állandóan a gép előtt ülök, kivéve, amikor filmfelvétel van
amúgy mutassa má meg valaki, hogy kint az eperföldön vajon hogy lehet animációval foglalkozni, na de annak is megtaláltam a módját, bármerre megyek állandóan fotózok, oszt amikor a földön textúrát látok, szerintem tökre őrültnek gondolnak, mert meg szoktak mosolyogni, amikor végig fotózom az utat, múltkor is dugóba kerültünk, aztán miközben ácsorog fincsi ki kocsisor, há mondom jé, textúrának való, oszt kiszálltam elfotóztam ami köll és csak jóval utána indult a tömeg. A mai digigépeknek ez az átkuk, persze jó értelemben véve, mert iszonyat éles képeket csinálnak és azok aztán hopp, katt, és már rakom is box-ra oszt amikor mutogatom és nincs valaki beavatva a 3dsmax környékébe, akko nagyot néz hogy miként is megy
újabb szórakozásom, hogy ismerősöket körbefotózok oszt csinálom a fejéről az alakot és nagyon néz, hogy ezt meg hogy csináltam, de ti már nyilván ismeritek. Jómúltkor meg kellett egy mozgássor, oszt frankó postásunk csak nagyot nézett, amikor tele voltam marker golyókkal és nyilván nem tudtam lekapkodni csak a felét. Na volt ám vigyorgás, hogy így meg úgy, most álljak neki magyarázkodni? Inkább elmarháskodtam, hogy fehér pöttyö kiütéseket kaptam a szomszéd utcába, górékoám oda ne vidd ki a leveleket, hanem dobd be ebbe az utcába, majd ők átdobolják a kerítésen.
há csak ennyi
hali
de azért köszi a kérdésedet