3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ne feledd, barátod a Súgó és a Google!"
"Még mindíg nem warez topic!"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://vray.info/news/n0194.asp
Kossuth teres latvanytervek tegye fel a kezet aki dolgozott a projecten😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
anno meg d21 es hangos speedcontestre elkezdtem szinten egy trombitat de nekem se sikerult befejezni😄 igy mast csinalatam.
aztan vegulis utolag befejeztem[/URL.
jo lesz ez csak folytasd😄
Asszem az ehetin en nem fogok tudni indulni:S
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Viszont egy kérdés: mentalrayben nincs véletlen olyan hogy wire-ben renderel le mindent?! addig sajnos nem tudom a wire-sat betenni mert ha materiállal csinálom az minden csak nem jó.
It\'s good to be bad.
Tehát a modellezést 1 óra elteltével be is fejeztem ,mivel már láttam, hogy sajnos, ha gondos munkát akarok, akkor ez mét több óra alatt sem készül el.
Egyébként elég egyszerû modellezni, mvel csak primitivekbõl készült poli, illetve loft.
A világítás default v-ray környezet, egy kis HDRI-vel, a textura, pedig elég alap v-ray material össz. 2 db.
Tehát a texturázás kb 5-10 percet vett el az életembõl, illetve a render is fél óra szórakozás.
Ezzel inkább nem neveznék, de ha már nekiálltam, akkor majd a késõbbiekben befejezem egyszer.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
b, sub pixel ingyom bingyom AA
a+b= biztos siker!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egy kis technikai tanácsra lenne szükségem.
A mellékelt kép bekeretezett reszein lévõ durva, pixeles töréseket szeretném valahogy eltüntetni.
Nem tudtám rájönni a gond okára.
A pohár geometriájában lehet a baj vagy a materiálban?
Esetleg másban?

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
laikus siman ravagja hogy: "mie' fenykepeztel gyumolcsot?!"
ezek be vannak olajozv egy speciális uvszûrõ struktúrálisan stabil exponáns anyaggal.
attol csillog ennyire
ezt még a barackgyárban rakják rá
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem tudjátok, hogy lehet bekapcsolni?
THX.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha dupla lesz sorry folks.

Van mit nézegetni, olvasni nem mondom. Még nem sikerült szabira mennem, de végre volt most idõm legalább NFR álmodozni róla.
Render Vue, ahogy nálam külsõknél már megszokhattátok.
South
Itt meg picit nagyobban
South
Most meg visszaolvasok.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
De tényleg az,tuti lefényképez vmit aztán rádobja a wire-t😛
\"So always look on the bright side of death\"
SZVSZ nagyon jó.
Nagyon tetszik nekem😄
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
Wire:
Összvissz kb 1 óra, ebbõl pár perc a "modellezés" 😊 UV-zás is annyi hogy planar mapping a kamera felõl aztán a fotóra odaigazgattam nagyjából az UVkat.
Az idõ nagy részét a render beállítás, teszt stb vette el, bár nem lett olyan amilynre terveztem. Hát remegett a kezem amikor fotóztam 😛
Youth
(\__/) ( X.x) ( } . { )