Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• szaki
    szia, megyek má hozzád egy kis okosságért
    Ha nem gond kicsit részletezném, hogy jó helyre gondoltam-e amit írtál:

Bitmap filtereléseket kapcsold ki - arra gondoltál ezzel, amikor a Bitmap Parameters-ben a bal részen a None/pyramidal van és ott None legyen? kivéve, ha messzebb futó vonalak vannak, amitől azok kiélesednek? a többinek meg úgyis minek, igaz?

válts dinamikus memóriára - az xp Rendszerbeállítások/ Speciális/ Teljesítmény/ Beállítások/ Speciális/ Processzorvezérlés/ itt van BE/Programokhoz és Háttérszolgáltatásokhoz alatt a Memória, benne a BE/Programokhoz és Rendszergyorsítótárhoz, ezeknél így van beállítva. Alatta a Virtuális memória/ MÓdosítás: most BE/A rendszer kezelje a lapozófájl méretét, de próbáltam a fenti részen a max méretre 4096-ot adni, semmi hatás. Itt melyiken legyen, mert a 'válts dinamikus memóriára' ezt nem értem pontosan, de csak okosodok még egy ideig.

csökkentsd a raytracer fa mélységét - ezt merre találom?

használj bitmap pagert - ezt se tudom merre van

használj proxy geometriát - a bonyolultabb tárgyaknál szokták, de sajnos 1db nagy van, de éppen részt vesz az animációban, jól kell tudnom pozícionálnom a karaktereket

ha van valami nagy geometria, indítsad parancssorból a rendert - szeretném látni render közben, mert amikor kiakad látom hol a hiba, de amúgy ez a legjobb, lefut és nincs gond vele

állíts be 3GB switchet XPnek - fent a memóriabeállítási részben utaltam rá, de akkor itt is azt szeretted volna mondani, szerintem igen

előre is köszi a válasszodat, hogy egyértelmű legyen, ami nem teljesen világos
    a végén a stb.-vel milyen egyéb beállításra gondoltál?

közben egyes tárgyakról amik távolabb vannak és nem feltűnő, levettem a bitmap filter-t None-ra, aki nézi úgyse tudja milyen az eredeti, de mindenképpen később állt le a render, tehát biztosan jó irányba haladok a segítségeddel

szia