Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Molnibalage
    Kb. 10 különféle tutorialon mentem végig, de egyik sem ért semmit sajnos. 3 hetet szívtam és utána adtam fel, tehát nem egyhamar adtam ahogy azt ti hiszitek. Egyszerűen nem értem mit miért csinált...

Miután kiterítettem egy kész objetktum textúráit és csak próbaképpen beszíneztem egy részet és visszavetítettem MINDIG egy zagyvaság lett a vége és nem oda vetítette vissza ahova kellett volna pedig lépésről lépésre utánoztam amit a különféle tutorialok muatattak.

Sajnos a diplomaírás és nyelvizsga miatt félbe kellett hagyon a dologgal, de a 3D objectek megvannak és majd egyszer visszatérhetek rá. Lehet, hogy az a baj, hogy XSI-ben csináltam a hálót és onnan lett exportálva 3DS-sel. (azzal is próbálkoztam textúrázni, azzal sem ment...)

Megmutatom, hogy mi a gond.

Mikor ki van választva egy mesh rész így néz ki.

Aztán a kijelölés megszüntetése után így.

Egy srác szerint ez csak tömörítése a textúrának erőforrás kímélésre. Kétlem, hogy ez a zagyvaság lenne a spórolósabb... Az is mondták, hogy itt babráljak.

Ha valaki tényleg tudna segíteni akkor átküldeném neki az egyik hálómat és megmutathatná nagyon röviden, hogy ő hogyan csinálja. NAGYON hálás lennék. Nem sürgős dolog.