Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• kassaidezso
    Sziasztok! A max 9-ben tudtok e olyan lehetőségről, mint a max 7-ben a Function Curves? Tudom, Curve Editor és Dope Sheet, azonban ezen editorok felnyitása után hiányzik egy olyan amire szükségem lenne, és a max 7-ben volt. Nevezetesen egy görbe, amivel az idővonalon kijelölt kulcsok, esetleg az éppen kijelölt objektumhoz tartozó kulcsok közti távolságot vagyis az adott esemény lepörgésének sebességét tudom dinamikusan változtatni. A Dope sheet-ben az adott objektumon belül van a transform, és azon belül a position fül, amivel az XYZ kooordináta eseményeit együttesen tudom vezérelni, azonban itt kulcsok tologatásáról van szó, nem pedig dinamikus változtatási lehetőségről. Amit akarok, az egy általam meghatározott paraméterek szerint gyorsuló vagy lassuló, esetleg gyorsuló majd lassuló szabálytalan mozgás. Erre pedig (az ismereteim szerint) a sebesség görbéjének módosítása lenne a legegyszerűbb mód. Ha valakinek van ötlete, azt megköszönném, mert sem az user interface sem az internet nem adott kielégítő választ.