"Aki másnak felbontás...!"
-
uhh kicsit beindúlt a "flame" ami mellesleg nem si az mert az ügye definiciójában egy értelmetlen vita. itt ez ami lement és remélem folytatódik is mint eszmecsere.
Egy két saját gondolat bár itt mindenki tudja hogy én vagyok az aki mégcsak nem is hobby szinten hanem csak immel ámmal L freezem a dolgokat.
Az elhivatottság és az egyéb dolgokról amik itt szóba kerültek. ne felejtsük el a lényegéhez hozzátenni, van aki sajnos eléggé nem ebből él de rettentően érdekli. engem spec élrdekelne a karakter anim. a modellezés a különböző megvilágítási technikák stb . de mivel dolgoznom kell és ez az elmúlt időszakban látszik is hogy többnyire csak olvasok nincs időm ezzel foglalkozni. viszont amíg nem ebből élek másból kell így az időhiány fenmarad.
Ez megint egy olyan eszmecsere amiben "sajnos" mindekinek igaza van . kel az erős kritika annak aki ebből szeretne élni de ughyanakkor kell a dicséret is ha pl az előző munkája egy gömb volt most meg már a parlamentet modellezi csavaronként.
Én tettem be ide pár képet már eddig azt hiszem és én is kaptam hideget meleget de mind kelett ahoz hogy abbahagyjam az adott képet :c)))))
ez mindig mentalitás kérdése ám. az a baj hogy mindneki álltalánosít( én is) pedig minden kritika vagy épp bunkóság nézőpont kérdése. nem akarom védeni a hobbystáka és ugyanakkor a vér profikat sem, de igaz ami igaz rendessen klikkesedik a CGI társadalom. ahogy higúl úgy klikkesedik. vannak azok akik ezer éve csináljáék és megfelelőp szakma tapasztalat van möfgöttük . vannak a fiatal feltörök akik 10 évessen a ilm nél akarnak dolgozni( és megy is nekik) és vannak az olyanok mint én akik olyanok mint a rokkant aki futn akar.
nah ha ezt elolvasta valaki látja hogy milyen egy rendes flém :c))) se füle se farka