Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    "Szóval beírhattam volna én a nájszvörkdúdot, aztán amikor a srác jelentkezik valahova és nem veszik fel, akkor indul megint a megmagyarázás, hogy de hát én jó vagyok, ergo igazságtalanság történt. Ehelyett azt gondoltam balga módon, hogy talán tudok egy kicsit segíteni neki, ahogy x évvel ezelőtt nekem is marha sokan segítettek. A jelek szerint ezt mégsem kellett volna, mert erre is csak nyavajogni tudtok és még mélyebbre dugjátok a fejeteket a homokba. Tudjátok hogy milyen az, amikor a melóban jön a rendező, művészeti vezető, vagy hasonló, és megkritizálja az addigi munkátokat? Meglepetés: kábé ilyen. Második meglepetés: legközelebb jobban tudod és elsőre is jobban csinálod."

Ezzel az a baj tudod hogy nem mindenki csinalja a cg-t azert hogy bekeruljunk egy studiohoz..van akinek ez egy tok jo hobbi es ez azert nagy kulonbseg. Ez az amit nem latok a magyar CG-Blogos emberek. Oke hogy Ti veresen komolyan veszitek. de szerinted mindeki ebbol akar megelni? kb olyan ez mint a profi boxolo sem veri nevelo szandekkal lillara azt aki csak hetente 2 szer megy le edzeni testmozgas szinten..(pedig abbol is tanulna a hobbista). Ha meg magadra vetted a "fikagepet" akkor
    1.) lehet benne valami
    2.) onertekelesi problemad van
    Ha meg nem inged ne vedd magadra:)
    Vagy tenyleg ugy erzed hogy mindig mindenkit a segito szandek vezet es nincs folenyeskedes?
    Jah..az csak egy dolog hogy ennel az autobotos topicnal jott elo ez lehetett volna ugyanez szinten a regi d21 en is meg jo par topicban.
    egyebkent tudod milyen az amikor jon a NIFZRT.-tol a level es politikai indittatasbol a 2 hetes napi 14 oras melodat visszabasszak nem aze' mert szar hanem azert mert epp mast diktalnak fent..na ennyit egymas szakmajanak a megismereserol;)

Szoval az igazi problemat abban latom hogy nem nagyon tesztek kulonbseget a produkcios melo es a kozott amit az ember hobbibol csinal.

A magyar muveszvilagrol meg emailhetunk ha akarod:) Szerencsemre(?) ismerek jopar elismert magyar kortars festomuveszt (mindenfele elsimeresekkel dijakkal) akiknek igen nepszeruek a kepeik es viszik mint a cukrot...de akkora fikagepeket mint ok ritkan latni rettenetesen fuj mindegyik mindegyikre..

jah.
    Udv a forumon.