"Aki másnak felbontás...!"
-
Aki ezt fikazasnak erzi, annak kicsit tul rozsaszin a lelke. Sorry. Tobbet er a negativ kritika, mint a korberajongas, az csak arra jo, hogy ha az ember felvetelizik a ceghez pattan az alla a padlon... "dehat cgtalkon meg XY forumon azt mondtak, hogy dejo..." aztan nem veszik fel. Cgtalkra ha az ember felrak valami ultragaz modellt amit Zbrush 3ban csinalt fel ora alatt a hulye is latja rajta, hogy szar de nyomatjak a "jo kezdes, igy tovabb!" dumat. Ebbol rohadt mod elegem van, fejlodni igy nem lehet.
Ezt en sajat peldambol tudom... a gimiben en voltam az, aki jol tud rajzolni. Azt hittem valoban tudok valamit... aztan a muveszeti egyetemre alig tudtam bekerulni, olyan rajzosok ultek mellettem hogy erosen megijedtem, van-e helyem a palyan.
Nem akarok en senkit megbantani, csak sztem az a baj, hogy van aki hobbi szempontbol nezi a dolgokat, van aki pedig melobol. Ahogy kicsit mas, ha valaki a nagyinak rajzol kepeslapot karacsonyra es megint mas, ha pl fali naptart tervez XY ujsaghoz. Ahogy LY is fogalmazott, remek technikai tudas van a robot mogott, de mandinerbol menne vissza a modellezonek. De persze aki csak ugy sajat szorakozasra renderelget, annak Tottaire robotja is nagyon jo. Megjegyzem, nekem is nagyon tetszik, de abszolut egyetertek az ott elhangzott kritikakkal.