Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• marcee
    Másold át ide is a kérdést, hátha valaki nem is olvassa a másik topicot, sőt azt írtad, nem is warez.
    Én megnéztem ugyan, de csak odáig jutottam, hogy mindkét site-on reg-elni kellene...

Crysis szerintem is fenomenális, azt sajnálom kicsit, hogy dacára az "intel extreme" logó-nak az elején, semmit nem látszik profitálni a +2 procimagomból (igaz, azokat nem is játékra vettem). Én a 7900GTO-val "csak" medium-high beállítások keverékét találtam játszhatónak 1024-ben szűrők nélkül, és minthogy megnéztem very high-on is, azt kell mondjam nem fogom tudni megúszni a vga cserét. :( Pedig már ezt a GTO-t is megbántam, nem játszok már annyit, hogy hetvenezres videókártyám legyen, és eddig a max sem profitált belőle sajnos teszemazt (saccra) egy 7600GT-hez képest. No majd talán egy 8800GT, tavasszal, mikor másodszorra is nekimegyek a Crysis-nak.
    ((én annó a Far Cry-t nyomtam Gf2MX400-zal, asszem majdnem teljesen low beállításokkal, aztán mindenegyes új kártyámmal végigvittem újra szebben, gyorsabban és MÁS JÁTÉKMENETTEL! Ha ezt meg tudják ismételni nálam most is, akkor minden elismerésem!))