Ronin666#40985
Én is tolom, de szerintem kicsit túlzás, hogy hű de milyan gyorsan fut a játék. Persze ahhoz képest amit nyújt nagyon jó a sebesség, de jelenleg nem létezik olyan PC, amivel maxon lehetne normális sebességgel futtatni.
A felbontás és az AA nagyon ellene van. Ha feltolok mindent maxra nálam (tehát High és nem very high), akkor 1280*720-as felbontáson tudtam játszani viszonylag tűrhető sebességgel, de még 30 százalék gyorsulás jól jött volna. Ha high - medium keveréken játszok, akkor jó a sebesség. Amint rádobok 4xAA-t, abban a pillanatban képregény lesz az egészből. Iszonyat módon lassul. 25fps-ből lesz 2fps. Pedig elméletileg a növényzet nagy részére így nem is kerül AA, bár azt elfelejtettem megfigyelni. Arra nálam a drivernél lehet adaptiv AA-t kapcsolni, ami a növényzet széleit is megcsinálja. Gondolom az Alpha csatornát javítja fel.
De amúgy le a kalappal. Nagyot alkottak a fejlesztők. Nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan fog mutatni DX10-es környezetben 1920*1200-as felbontáson 4-6XAA-val + 16AF-el normális sebességgel. hmmm... :)