"Aki másnak felbontás...!"
-
Nagyon nagy OFF:
Kissé ideges lettem ma L nézést de muszáj leírnom valahova mert felrobbanok.
Előzmény: köszönhetően a magyar állam profi hozzáértésének kiadott egy törvényt miszerint egy azon szolgáltató nem lehet monopol helyzetben egy azon területe. tehát értelmezésben. nem szolgáltathat televíziót telefont és internetet ugyan azon a területen kizárólagossággal.
A Technikás cégek ezt kijátszották leányvállalatok létrehozásával ásd Tcom. t-kábel tonline és társaik amik ugyan egy anyavállalathoz tartoznak de mégis külön cégek . és ezekhez tartozik még az egyéb internet hígító cégek Vidanet TV-net. Ezt még lenyelem. nem zavar ügyeskedjenek.
Hála szintén kormányunk bölcs előrelátásának hogy kicsit elősegítse internetes felzárkóztatásunkat az "EU" -hoz előírt bizonyos teendőket a szolgáltatóknak lásd sávszélesség duplázások kötelező sebesség növelések egy adott határidőn belül.
Ennek következményeként nekem most hivatalosan T-com területű ADSL internetem van 8 megabit / fél megabit. az hogy ebből 4- 4,5 megabit volt elérhető L fogadom mert zajos a réz kábel stb stb messze van a dsl szerver miegymás.
Eddig ebben van már pár bosszantó elem de még L fogadom. Az hogy nem tudok szolgáltató váltani pl chellóra L fogadom legyen.
kaptam tegnap egy érdekes hívást a Vidanet től(alias T-online leányvállalat karöltve a Tv.nettel) hogy mennyire jó lenne nekem ha én mst 12 ezerért kötnék velük egy kábel netet ami 3 megabites. mondanom sem kell L zavartam a francba. majdnem 2 szer annyiért 3/=4 ed sávszél ezek hülyék...
Ma több ízben megszakadt a DSL szolgáltatás . a hírek szerint ma a nagy T.com karbantartást tartott a teljes DSL területen és szolgáltatásban .. ennek hatását éreztem is , mert ügye miért ne hisz neten dolgozom. megszakadt a net belassul miegymás.
Na ez sem bosszantott még.
de....
este 5 re kezdett gyanús lenni hogy lassan jelennek meg dolgok miegymás. a karbantartás délben véget ért a t-com kedves információs központja szerint.. de kérdem én ha karbantartottak és korszerűsítettek hogy a francba lett nekem az elérhető 4 megabitemből alig 2??????? és ha már alig 2 lett.... miért hívott fel ma is a vidanet és dobott be szórólapot hogy menyjek hozzájuk kábelre 3 megabitre.. most sztetek mit gondoljak ? nézzük az egyes verziót. a t-com emberei hozzá nem értésük és s kevés pénz miatt L cseszték az eszközöket még zajosabb lett a rézdrót, vagy hobby szinten még messzebb vitték a dsl szervert, vagy bekötöttek egy amúgy is túlterhelt hálózatra pont ma még 3000 usert... Eléggé hihetetlen konspiráció, Vagy tudatosan lassítják a DSL elérést hogy a drágább és számukra valamiért jobb kábeles netet válasszam 22 ezres belépési díjjal és 12 ezres havidíjjal....
Sztetek melyik megoldás lesz az igazi... jah slussz poén felhívtam idegből a upc t akik mellesleg a tőlem 15 méterre lévő 19 . kerben szolgáltatnak a tőlem 15 méterre lévő házban 10 megabit / 1 megabitet, és közölték velem hogy a 18. kerbe még vagy 5 évig biztos nem terjeszkednek mert állítólag amit én fizettem ki antenna kábel az nem az enyém.,,, hanem a vidaneté.. rgo t-com...
nah ilyenkor mi a francot tehet az ember????
Bocs a hosszúságért
ha valakit zavar a monológom AL töröld pls...
Off end