"Aki másnak felbontás...!"
-
akkor ezek szerint többségében a szárnyakkal van a gond.
akkor sorba véve mit miért gondoltam így és akkor meg tudjátok mondani melyik a hülyeség mert semmi ilyesmit nem tanúltam :c))
Az első szárnyakat azért raktam fel ilyen profillal mert azok csak annyi szerepet látnak el hogy nagyobb előre haladó sebességnél szétnyomják a levegőt a "futómű" elől tehát fel is le is mivel a felhajtóerőt ügyi a légcsavarok adják.
A Hátsó szintén amolyan stabilizátor szerepet látna el lévén hogy elöl nagyobb a súly meg a tömeg meg minden..
a nagy beömlök elöl a törzsben és így az üllések alatt lévő hajtómű légellátását hivatottak betölteni. hátúl a szűkítésen kiáramló levegő hajtaná előre a szerkezetet gyorsmenetben
mindazok melett hogy az egyhelyben lebegésből való elindulást a légcsavarok 3D s elforgatása is teszi lehetővé ...
Majd készítek egy amolyan gyorsan összecsapott animot a mozgásáról bár eddig csak a fejemben van meg.
Háttámla igen az lehet nem lenne rosz ki is próbáltam de nagyon sokat rontott az öszképen marad a kapaszkodó a hátsó utasnak.
A Rács a légcsavarokra megint csak ki lett próbálva de nem volt olyan minta vagy forma ami tetszett volna . Végülis a Helikopter nek sincs rácsban a rotorja...
Nagyjából ennyi :c))
Köszönöm a kritikákat ki fogom őket próbálni hogy mit okoznak a modell öszhatásán