"Aki másnak felbontás...!"
-
Nya flegos... jopar eselyes monitort kihagytal. De azok kozul, amiket felsoroltal _CSAK_ a Samu 215TW-t tudom javasolni. Az osszes tobbi ha jol latom TN paneles. (Nincs 8 bites TN panel)
Ez is van elegge gyors, de a szinei legalabb ugyahogy hasznalhatoak es kicsit nem elolrol nezve nem torzulnak annyira. Van par osszehasonlitasi alapom, most direkt nem az altalam Axel-nel hasznalt EIZO CG210hez hasonlitok, mert akkor a monitorok 99.9%a megbukna...:) De van itthon 2 PVA(MVA csak samsung panel) es 2 TN (az 1ik notiban) panel, egyik sem az olcsobbik kategoriabol... hidd el, TN panel nem valo Neked. Ha mar van 100 ezred akkor semmikepp se vegyel olyat. Nem annyival kisebb a Samu215.
Amit kihagytal... Dell2007FP vagy a wide valtozata (sztem kewl) vagy a Viewsonic 2025wmx vagy valami hasonlo a tipusjelzese.
En 3d-s melora is wide monitort preferalom (en is azon dolgozom), nekem bejott. Oldalt nyugodtan lehetnek a panelek, kozepen meg egy remek munkafelulet. Sok progi inkabb oldalra pakol tobb cumot, mint alulra-felulre, ezert velem igy. Nomeg jatekoknal es filmeknel is sokkal jobb szerintem. (Netes jateknal marmar csalas, ugyanis mas a FOV pl codban, es en tobbet latok oldalra mint egy 4/3 vagy 5/4 aranyu monitoron jatszo.)
De helyetted nem donthetunk. Menj el, nezd meg es vedd meg azt ami tetszik, nem azt ami nekunk tetszik. Ugyis Te fogod nezni.