3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivancsi lennek Aldaryn reszecskerendszeres vizfeluletere 😊.
per aspera ad astra

\"So always look on the bright side of death\"
Hát az áfonyapálinka fincsis az biztos,de ahhoz jó megyében kell lenni,de én elélveztem a max 400ft-os 2lityis söröktõl is😊
per aspera ad astra
Hógolyóztam a fogarasi-havasokban 😛
Holnap tolok majd fel pár képet ha érdekel valakit...
Látom azért nem unatkoztatok😊
per aspera ad astra

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Oryon
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A kötél most
meglepõen könnyû legyártani. Kicsit mondjuk polypazarló. (Még úgy is, hogy a kis huzalok nem geometria, hanem bump itt.)per aspera ad astra
http://world3d.hu/leckek/max/csontok/bone.zip
És az IK-t hol lehet ki-be kapcsolgatni 8as alatt?
ASE formátumban akarok egy animált objektumot kiexportálni, de a szokásos módszerekkel nem mûködik. Viszont ezt a példafilet rendesen kiexportálja.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Igaz a fém atomok valóban nem láthatóak...
tul eles a cucc. 😄
per aspera ad astra
(gondoltam beszolok ma koran reggel, - nemet turistak uvoltoznek a kornyeken egy ideje)
na jo.. megsem 😄
Gratz!!!
ezzel nekösd az ebet a karóhoz 😛
Köszi!
Józsi: majd gyere le néha Kispálék otthonába 😊 Bár úgyse fogsz mert puding vagy.
Youth
Off: Grat Youth!
A Realwave felületet medence alakúra még nem tudom, hogy hogyna csináljam, de megoldom, ha itt nem ért senki a progihoz.
(grats!)
per aspera ad astra
Olyan stodio feelinget szerettem volna/szeretnék cisnálni, milyen HDRI-t ajánlassz? 😊
Józsi: 😊köszi
off:
Felvettek Pécsre építésznek. BME-re is felvettek, de sorrendet változtattam, nem akarok pestre menni, mert Józsi is ott tanyázik 😛
Youth
es nem kellene kivonni semmit sem, miert kene?
per aspera ad astra
Van két planem, amiknek VRayLightMtl anyaguk van. De nem szeretném, ha fényt bocsátanának ki, hanem csak azt hogy a tükrözõdésben jelnjenek meg de ott se mindegyik testnél. Hogy lehet beállítani melyik testnél hassanak és ott is csak a tükrözõdésnél??
Elõre is köszi!
Youth