63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Na az addig ok , de ez így csak nem jó .... -
Fisch #37284 az állam leesett és most nem találom...
http://www.digitaldomain.com/links/screening_room/2007montage.mov
-
zenoka #37283 tanfolyam helyett kolts rajztanarra meg muveszeti konyvekre anatomiaikra is ha tenyleg komolyan gondolod...akkorakat lehet szivni azzal ha normalisan egy fejet nem tudsz leskiccelni.. -
endrow #37282 uhh. köszi. akkor asszem még egy darabig maradok a tutorialnál :) aztán egy-két lottó 5ös után nekiállok a tanfolyamnak is :D -
nenad #37281 koszi, nezem -
tilbury #37280 nálam is fordítva jelentek meg a splinek. 1xerűen csak nyomsz rá 1 tükrözést és pont a kivánt felületen lesz a vonal.
üdv. -
Ronin666 #37279 A tanfolyamok 300-500eFt-ig vannak kb. beárazva. És nem akarok hülyeséget mondani, de egy ilyen tanfolyam nem tanít mindent, csak egy témakört (pl animálás, renderrelési eljárások, vagy alapok (ebben viszont több dolog is benne lehet)).
Papírt kapsz róla, ami szerintem annyira nem számít. Ha jól dolgozol, szépek a referenciáid, akkor az is elég lehet, de ami igazán számít az a kapcsolatok. Egy ilyen tanfolyam azért érhetné meg esetleg, mert utánna ha ügyes vagy tudnak munkát ajánlani és azokon a helyeken, ahová be tudsz kerülni, már elég sok olyan embert ismerhetsz meg, akiknek később dolgozhatsz. -
bencsab #37278
http://www.vizdepot.com/forums/articles.php?action=viewarticle&artid=58 -
Foleg az American McGee's Alice verzio kiraly!
-
Be vagy lőve ?
-
Te figyi ne ha nem oldódik meg nézd tükörből a monitort :c)) Amúgy eléggé érdekes mintha állandóan fordítva lenne nálad minde. :c) Kicsit Alize Tükörországban : C)))
Sztem reinstall az az uninstall és install mielött jön a nyúl és a Kártya katonák elhúrcolnak :c))) -
endrow #37274 kb ebben a sorrendben :) de még csak hobbiszinten érdekel, de látok benne lehetőséget :D Amugy angol tutorial van hozzá, de angolul nem tudok kellőképpen, meg lusta is vagyok lefordítani. A tanfolyam azért lenne jó, mert rákényszerít, hogy foglalkozzak vele, mert nagyon érdekel, de a lustaság nagy úr nálam :(
köszi a tanácsokat :) -
Az még nem de már azon gondolkodom :))))
De tényleg: bármit exportálok (pl *.3ds...) minden ilyen kifordított, illetve inkább tükérkép... :))))) Az ilyen és ehez hasonló modósítok is forditottak:)))))
Ez hogy lehetséges ? :)))) -
zenoka #37272 haat tudod szerintem egyenlore jo lesz az.....melyik tanfolyam? van egy par kis hazankban..olyan mint a tobbi kurzus...
Tudod mit: az elso nagy kerdes hogy miert akarod megtanulni..de komolyan:
Uj hobbi, munka helyen kotelezo, ebbol akarsz majd megelni, jatekfejlesztes, irany az ILM? mert csak ugy total felesleges kivagni az ablakon fel miliot tanfolyamra hogy aztan radobbenj hogy ez nem kell neked..szoval elso korben magyar s leginkabb angol tutorialok hogy eldontsd kell ez neked egyaltalan...
barati udv
zenoka
lac coo: hehe valami furcsa van nalad nem lehet hogy forditva van bekotve a monitor? tenyleg uninstall/install megvolt mar?:D -
Valaki nem tud válazst a kérdésemre ? ;) -
endrow #37270 de az a 7-eshez van nem? nekem 9es kell. vagy ugyanaz?
A kurzusról ki hallott már? Milyen az? mennyi az oktató verziója a 3ds max 9nek? stb...stb... -
zenoka #37269 én én én tudoooooook... bocsi egy kicsit olvass vissza meg nezt meg a bannert abban is van tutorialos link..de ha a naaagy magyar tutorial kell akkor meg kell venni a 3dsmax biblijat... -
endrow #37268 heló mindenki.
Nem tud valaki 3ds max-hoz magyar tutorialt? -
Sziasztok !
Megnéztem én is magamnak ezt a Glue24-et, és ismét hasonló problémám van mint a borostyános cuccnál volt : miért érzékel nálam mindent "kifordítva " a program ? Valamit elállítottam ? Ennek nem az alatta lévő felületre kellene felfeküdnie:?
Kép . -
zenoka #37266 Noh erre kivancsi volnek en is....:)) -
vaczak #37265 IGGEN ez volt az. köszi -
Wow! Valaki lefordított ilyesmit? Én is kiváncsi lennék egy ilyenre.
Én egy ilyet találtam (GOOGLE!). Nesze:
Katt ide! -
vaczak #37263 magyar nyelvű mentalray leírást tud valaki?? (múltkorában pedig belebotlottam egybe de már nem emléxem hol.) -
nenad #37262 mar nem azert de ez a vetites funkcio nincs benne meshre is?
ugy emlekszem benne van. Valaki? -
tilbury #37261
-
4D #37260 Wazz, keresztbe....lol -
4D #37259 Van egy ingyenes plug, az itoo-éktól, a glue, (NEM összetévesztendő a glu3D-vel)szerintem az kell neked. A spline-ből csinál egy másolatot, amit ráfeszít a kiválasztott tárgyra, én szeretem.
Glue
Downloadglue -
tilbury #37258 közben találtam hozzá plugint:
1 spline másolatát ráfeszít 1 adott objektumra. ha érdekel vkit: glue a neve
-
nenad #37257 LOL, ezt kihagyom, pedig erdekes contest.
Nincs kedvem hajtani..
-
tilbury #37256 Nurbs-ba nem szívesen mélyednék bele:) habár lehet kipróbálom, hátha jobb eredmény lesz belőle, mint a másik fajtával.
köszi nekd is. -
tilbury #37255 köszi ilyesmire gondoltam. -
Boba köszönöm szépen a terjedelmes hozzászólást, jól fognak jönni az infók amiket irtál.
-
GixEr #37253 Nurbs Curve+vertex snap nem jo?? -
zenoka #37252 haaat olyat igy hirtelen nem tudok hogy rahajtogatja de azt megnezheted hogy jo e neked:
van egy feluletet meg egy line alakzatod-od akkor ratudod vetiteni a line-t a feluletre a compound objecteknel a ShapeMerge-vel baar a topologijat rendesen hazavagja szerintem de hatha jo lesz...egy probat meger:D
-
tilbury #37251 hali!
létezik olyan módosító ami pl. egy spline-t rafeszit 1 adott másik tárgy felületére?
béke. -
Fisch #37250 Car tuning Challenge
2 nap van még rá! :D muhhahhhahhhahhhh -
nenad #37249 nemtudtok valami jo 3ds palyazatot mostanaban?
(2 nap nal tavolabb legyen a leadasi hatarido :D)
-
16ms valoban... de ne feledd, hogy a DELL-ben nem is TN vagy MVA(PVA) panel van, hanem S-IPS... ami egy teljesen mas paneltipus. Az a 16 ms 8 ms-nek felel meg kb (nem 1 lapocska nyit-zar a TFTben hanem ketto fel, es ilyenek... lenyeg, hogy a 16ms sokkal gyorsabb tarsaihoz kepest, kb egy 4ms-es TN vagy 8ms-es PVAval egyenlo.)
Amit meg az S-IPS panelrol tudni kell... nagyon durva iranyokbol nezve nem elsargul, hanem elvben ellilul... a kontrasztja egy picivel kevesebb, es fenyerot se tud annyit, mint az MVA-s tarsai, de meg mindig tud annyit, amennyi kellhet egy embernek. Plusz, elvben a legszinhelyesebb paneltipus. (Gyak ugyan az a panel van benne mint a 20as Apple Cinemadisplayben... es ez jot jelent!:))
En van a Dell 2007wfp-t vagy a samu 215ot valasztanam, _szerintem_ ezek a legjobbak. -
Hát nyilván én fogom nézni, de én mindig kiváncsi vagyok mások tapasztalataira véleményére, aztán ezek és az én igényeim szerint szoktam dönteni. Egyébként köszi a hozzászólásod.
A DELL 2007WFP 16 ms válaszidejű az játékoknál nem kevés? -
Nya flegos... jopar eselyes monitort kihagytal. De azok kozul, amiket felsoroltal _CSAK_ a Samu 215TW-t tudom javasolni. Az osszes tobbi ha jol latom TN paneles. (Nincs 8 bites TN panel)
Ez is van elegge gyors, de a szinei legalabb ugyahogy hasznalhatoak es kicsit nem elolrol nezve nem torzulnak annyira. Van par osszehasonlitasi alapom, most direkt nem az altalam Axel-nel hasznalt EIZO CG210hez hasonlitok, mert akkor a monitorok 99.9%a megbukna...:) De van itthon 2 PVA(MVA csak samsung panel) es 2 TN (az 1ik notiban) panel, egyik sem az olcsobbik kategoriabol... hidd el, TN panel nem valo Neked. Ha mar van 100 ezred akkor semmikepp se vegyel olyat. Nem annyival kisebb a Samu215.
Amit kihagytal... Dell2007FP vagy a wide valtozata (sztem kewl) vagy a Viewsonic 2025wmx vagy valami hasonlo a tipusjelzese.
En 3d-s melora is wide monitort preferalom (en is azon dolgozom), nekem bejott. Oldalt nyugodtan lehetnek a panelek, kozepen meg egy remek munkafelulet. Sok progi inkabb oldalra pakol tobb cumot, mint alulra-felulre, ezert velem igy. Nomeg jatekoknal es filmeknel is sokkal jobb szerintem. (Netes jateknal marmar csalas, ugyanis mas a FOV pl codban, es en tobbet latok oldalra mint egy 4/3 vagy 5/4 aranyu monitoron jatszo.)
De helyetted nem donthetunk. Menj el, nezd meg es vedd meg azt ami tetszik, nem azt ami nekunk tetszik. Ugyis Te fogod nezni.