"Aki másnak felbontás...!"
-
Off:
Értem, thx :)
Egy Core 2 Duo 2.13GHz, 2GB DDR3, 7600GT 256MB-os, WD 320GB SataII, stb. komplett új "sima PC" most (kijelző nélkül, de azt most vettem nemrég) 200-210eFt-omba lenne... és azért ilyen drága mert pár alkatrész drágább, hogy halkabb legyen (vga: passzív hűtésű, WD: tesztek alapján lassabb picit, de szintén az egyik leghalkabb kategória, 1db 18-27dB Zalman cpuventi + 1db, állítólag halk, chieftech tápventi lenne benne ami mozog és "zajt" csinál).
Ehhez mérten néztem laptopokat, de még 300eFt körül se tudom ezt a leendő teljesítményt szvsz visszakapni :( Ha meg belenyugszom, hogy ez+az picivel lassabb, gyengébb, stb... mert végülis renderrel lehet még pár percet várni, stb. akkoris kell még 50-100eFt, és akkor jobb esetben 1.8GHz-es C2D, 1GBRam és NVIDIA GeForce Go 7300 (128MB), 100GB-os hdd,stb. és persze plusz kijelző is lenne benne.
Ilyen feltételekkel nehéz laptop mellett döndeni, bármennyire szeretnék, mert mindkettő halk lenne szvsz, annyira tuti amennyire nekem kell... de egyik gyorsabb, a másik mobilabb (de drágább).
Persze biztos vannak kivételek, jobb ajánlatok a fentinél, mert sajna se új laptopot, se új sima PC-t nem állt módomban kipróbálni, így csak arra hivatkozhatok, amit olvastam... és eddig ennyi infót sikerült begyűjteni. Szívesen fogadnám, ha valaki mutatna egy olcsóbb és jobb modellt, és egyből rohanok megvenni :)
On