Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• oryon
    Én igen, mert emlékszem, hogy kezdőként meglátva, hogy lehet mozgatni élőlényeket... egyből dinós animációban kezdtem el gondolkodni :D

Persze, mint a képen is látszik, ez még a régi "minden mozgó rész külön objektum és belemegy a másikba" c. műfaj volt... a régi szép idők.

Anno egy Linux pingvint csináltam hasonlóképpen és animáltam le, ahogy egy hatalmas LINUX felirat X betűjén (fordított V alakú barlang az alja) keresztül battyog és az X végén széttör egy ablakot és kiszabadul a "szabadságba" ... enyhe célzat jelleggel :P
    Asszem a renderidő borzasztott el, így nem készülhetett el végleg, de azért a figurára és az ablak 10-20 darabra törésére anno büszke voltam :D
    Elötte egy egyszerűbb interiort csináltam, lépcsővel, uv, feltextúrázva, díszlámpákkal... kezdetleges volt, de akkor tudtam örülni neki :D
    De a legelső dolog az az volt, hogy:
    Mivel egy barátom hatására programozásról áttértem grafikára ... folyton a bump mappot emlegette, így letettem egy nagy gömböt, rá bumpot és 3 különböző színű, kisebb omnikkal megvilágítottam... első renderek között volt és örültem a látványnak nagyon, erre emlékszem :D

Anno még egy jegyzetfüzetbe kezdtem kiírkálni, hogy melyik parancs mit csinál, stb :D

Sorry, de szeretek nosztalgiázni :o)
    Off->On