Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Nah akkor most minden bannt és kicket meg büntipontot meg fogászati eljárást kilátásba helyezve :c)

Van egy irodám aminek van 1 db 1m szer 50 cm s ablaka. az életben ez bőven elég a bevilágításhoz, lévén, hogy pincében van a szerencsétlen.
    De egyszerűen a rebnderben vagy beég egy csomó minden, vagy nem látszódik semmi. Plussz asszem hunkircsi vetette fel a dolgot, hogyha pl fehérek a falaim, és berakok egy laminált parkettát ami mondjuk cseresznye onnantól olyan lesz az egész mintha cseresznyére festettem volna ki mindent. Érdejkesség, az hogy a1,47,3 as Vray nél nem volt ilyen gondom , most 1,5 RC3 nál meg állandóan. Pedig a beállítások szinte ugyan azok. erre van valami trükk?
    A Világítást próbáltam úgy is hogy Direkt Light, plusz Envri adta a fényt és úgy is, hogy v-ray sun és Vray Sky. mind a két esetben eléggé sötét belül vagy beég egy csomó helyen. jah és piszkosúl lassú is. :(

Most idegből előről kezdtem mindent. szóval ha lesz már értelmes scenes akkor kiteszem .