Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• marcee
    Integrálni lehet a telepítőkészletbe, az beépített ficsőr, de hogy többet egybe, arról nem tudok. Az lenne tulajdonképpen az SP3 és léteznek is ilyen nemhivatalos gyűjtemények, de azokat nem merném javasolni. Itt egy cikk az sp2 integrálásról, elméletben bármely javítással működik: link.

Egy szobabelsővel küszködök jelenleg, boltozott kőburkolatú a plafon és a falakon is rusztikus kőburkolat van, hogy ezek kinézzenek valahogy kénytelen vagyok displace-elni, de nagyjából fél óra render után mindig elszáll a max (9-es max, 32bit, vray, 1280x720, irrad+LC, 2GB Ram) Kisebb felbontásban még lefutott ugy rémlik. Nem nagyon használtam eddig displace-t, nem is nagyon értek hozzá, de arra gyanakszom, hogy ekkor fut ki a memóriából, mert a feladatkezelő szerint a lapozófájl ilyenkor 1.2-1.3GB-ról esik vissza. Ennyi lenne? Eléri a 3GB memóriafelhasználást és elszáll? Ha így van, mivel tudnék spórolni a memóriafelhasználáson a leghatékonyabban? (eddig a subdivisiont vettem lejebb 256-ról 64-re, az nem segített)