Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Nah nem tudom min vagytok kiakadva. a mostani világban nincs igény a minőségre mert ha minőség akkor az magasabb ár. manapság ez is mint minden piac telített és a kóklertek lenyomták az árakat. mert ügyi a bözsi néni unkokája akinek a cimborájának a bátyja látott már olyan embert akinek a szomszédja már be tudta egyszer kapcsolni a gépet profi látványtervező és két gombóc fagyiért megcsinál mindent .. nah addig nincs igény a minőségre amíg ilyenek vannak.
    Volt egy munkám ahol csak azzal ment el fél nap, hogy hogyan nézzen ki a szónok elötti pult. mint azt lejebb a példa is mutatja, a 11. verzió felelt meg amit ott per helyszin kelett megrajzolni nekik azonnal. és mikor a fomában megegyeztek, akkor meg azt a köcsög rpc embert kelett vagy 5 ször kicserélni mert a szónok alacsonyabb öregebb sötétebb öltönyben lesz és férfi. hát a töko9m eldurrant már tőlle.
    nah addig amíg ilyenek a megrendelők és elég nekik az hogy van egy kocka meg két vonal és máris belemmagyaráznak mindent addig nincs szükség minőségre. és a ratyit ugyan úgy annyiért L lehet adni mint a szuper űber fasza 4 hónapos melót.
    Én ser törtem volna magam a helyükben.
    nah és tessék jót röhögni egy egy 10 ropis látványterv :c)))