Archicad? :) Nekem ez az aktuális agymenés. eredetileg a füvezést próbálgatni kezdtem valami füvezett dolgot rajzolgatni, de aztán, ha már épp akadt egy szabad délután, gondoltam, összerakom egy pár éves elképzelésemet, egyelőre csak ilyen tömegvázlat szinten. ProBooleans tök jó. A födémeket 3 katt volt elkészíteni. :)
Pár ponton még nagyon kiforratlan, eredetileg spirálszerűnek, és hengeresnek indult, nem is tudom, mér lett ilyen. Kicsit hegymászós, és pár pontja nem épp tériszonyosoknak való hely, de talán még súrolja a megvalósíthatság határát, a lejtől 10 fokosak mindenütt, ha folytatom, akkor féligmeddig teraszosak lesznek lépcsőkkel, sétányokkal, elég tekintélyes területük van, ahogy megnéztem. Az épület alját még ki szeretném bontani valahogy, Amolyan bazimagas, üvegfüggönnyel lezárt átriumot, vagy inkább plázát kialakítani, hogy ne legyen ennyire unalmas , és ezzel segítve talán valamit a világításon. agyon nem vagyok építész, csak jönnek néha ilyen ötletek, mert építgetni meg azért szeretek.