3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
\"So always look on the bright side of death\"
CSak hogy legyen min vihogni a rossz idõben belinkelem ide is :c)
online Hair&Fur :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Nah, egyenlõre nem megyek bele részletesen, megcsinálom újra és küldöm a gondom :)
Oryon
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
nem ertem, de tegyel az objektra egy meshsmoothot, 0 iterationel.
es utan diszplaceld.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nenad: igen, kicsit elszálltam polyval, mert közeli képeket is akartam, de akkor az új kompromisszum: sokkal kevesebb polyból közel ilyen szép legyen és leteszek a közeli képekrõl :)
Igen, de poly még jobban megy most, nurbs-re késöbb... :)
Viszont ezt nem értem:
"mondjuk a subdivisionbe nem artana tobb parameter. azert ennel sokkal komolyabb dolgok vannak mar jopar eve, pl a npoweres nurbs tesselacioja is baro jol parameterezheto. Ilyen kene subdivre, es akkor me modellezgetnek is ezt az benne"
Bocsi, tényleg fáradt vagyok, de plz részletezd, mert így kicsit tömör nekem és érdekel :)
Valaki tudna segíteni VRay displacemap modifier 3D mód szép beállítására, hogy egy pár K-s textúra széle ne legyen recés?
Oryon
:D
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
ott meg a vray:irradiance mapnál van a blur GI
\"So always look on the bright side of death\"
(En igy ertelmeznem szvsz)
(interface bug)"
bocsi ezt leírnád részletesebben, úgy értem hogy merre találom ezt az egészet?
thx
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
a "ferry (bocs, komp)" azoknak szolt akiknek nincs kozuk angliahoz... LOL
Amugy lehet, hogy en is felnek, de en mint a 6eves kisgyerek bamulnam a nagy hadihajokat meg tengeralattjarokat. Dover kozeleben en nem sokat jartam sajna, 1-2szor talan... once in a blue moon:)... Leeds es Manchester meg nem pont kikoto varos:) A legnagyobb hajo itt az, amit papirbol hajtogatok. Whitbey (nemtom tod-e) kikotojeben meg csak egy fura berelheto kalozhajo van meg par pofogo halaszhajo. Bar a kikotoje full tetszik, a templomja is gyonyoru.
nahde mit offolok en itten... mingya inditok valami 3d-s alkalmazast oszt azt fogom bambulni... hasznalni ugyse tom.:D Mindenkinek jo munkat a mai napon is!:)
ennek az idonek most en sem nagyon orulok, mert egy oblon kell atkelnem komppal munkaba menet, ami meg nem is lenne nagy problema, de most kiba nagy kod van reggelente, ami megint nem nagy gebasz, azt leszamitva, hogy embertelen nagy hadihajok meg tengeralattjarok kavirnyakolnak itt jobbra-balra, keresztezve a ferry (bocs, komp) utjat... szoval bennem van a para rendesen neha... LOL
esetleg lehetne csinalni vele tutorialokat...
csak egy 5let...
itt is nagyon erdekes ido van... hivatalosan ugye mar marcius van... es havazik.... lol... a hulye angolok meg itt tapsikolnak oromukben, hogy snow snow snow! lol hiaba mondom nekik, hogy egy tisztesseges meretu hoeses legalabb bokaig ero havat produkal LOL
nagyon erdekes ido van itt keremszepen, hovihar, es a nap idonkent elobukkan a felhok kozul! :) Eltunik, jo sotet lesz es szakad a ho mint az atom! :)
egyebkent meg mind1.
mondjuk a subdivisionbe nem artana tobb parameter. azert ennel sokkal komolyabb dolgok vannak mar jopar eve, pl a npoweres nurbs tesselacioja is baro jol parameterezheto. Ilyen kene subdivre, es akkor me modellezgetnek is ezt az benne. Mondjuk ez a kerek stb, tipikus nurbs szvsz.
Az AA-val gond? :) jaj...így is magas...legalábbis ami a renderidõt illeti :)
Oryon
Igaz, hogy sok poly, az AA: 0-2, de tartok tõle, hogy a sok glossy is rádobott egy lapáttal.
Valahogy nem lehetne kisebb renderidõt kicsikarni, gondolok itt fõleg a shader beállításokra? :)
Mert így nem merek rádobni szebb fényeket, gi-t, stb.-t és még hol a kocsi többi része? :D
Oryon
fasza lett, az AA-val van gond sztem.
Eljött az idõ, hogy elkezdjek részleteket mutatni a most készülõ munkámból, mely a Digep-nek készülõ Porsche 911 (996) Carrera 4S, mint próbamunka - ha elkészül még ebben az életemben :)
Egyenlõre a kerék van soron...
A modellezés már nem sokat fog változni (remélem), egy-egy részlet talán, de a shaderrel egyenlõre nem vagyok elégedett és igazán nem látom át, hogy mit javítsak, ezért is tettem fel.
Kritikát, ötleteket, hibákat, véleményeket, stb-t várok :)
-Ha valaki nagyon unatkozik, akkor megkeresheti a közel 100.000 polygon (smooth nélkül ennyi) között azt az egy polygont, ami háromszögû, a többi négyszög :)
Full tire - 1 órás render
Szerkezeti felépítés - fél órás render
Wire - 40-50 perc
Oryon
mar tobbszor problatam 10x perceket megjeleniteni de a felenel tovabb soha nem sikerult
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
2. kép: qmc aa 1-16; 4,5 óra