Ehhez nem kell egy beépülő modul a maxba? Mármint a Deep Paint és Max valósidejű kapcsolathoz?...
Sorban visszafele:
Youth: A vastagságot pl úg, hogy bekapcsolog a gridet (alapból 1 négyszög kb 10x10, általában) és szemsacc, komolyabban pedig a tape nevű helper típusú ojjektum (hehe)...
nenad: Sokat hallottam már a Zbrushról, és azt is tudom, hogy baromi jó progi, főleg ha az ember közel áll az ecsethez, mármint a valóságban... :)
Az arcal kapcsolatos megjegyzéseid nagyon helytállóak, az egész arcnak nincsen egyelőre kifejezése, mert majd cdsontokkal skinnelem, hogy a legvégén, ha kész a modell, beállíthassam az arckifejezést. A szemet beljebb vettem, tényleg ütősebb, kösz.
Amúgy régebben sokat festettem magam is, de elenyészó szinten (főleg akvarellel) mára ez vissazszorult a szén meg ceruzagarfikákhoz, azok is jórész inkább amolyan 3D előkészületi vázlatok, azért még rajzolgatok, időnként egy-egy komolyabb képet is, főleg karaktereket, meg fegyvereket... :)
Gabo: meglesz, de a legutolsó fázisba, pattanás, meg bibircsók is lesz bőven, mert az ipse egy középkori varázyló lesz, kissé élettelen, fekélyes arccal... Hiába, a mágia nehéz tudomány...
Kösz a kritikát, ha haladok, majd kirakom a fejleméyneket...