Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Papirzacsi
    Ja kérem, akkor király vagyok. :-))))
    Szóval nem direkt, de elértem ,hogy az ojjetum felét hálózza csak be. :-))))

A másik problémám ami már a sírba kerget, nem tudom találkoztatok e már vele, de a következő lenne. Szóval kezdett kaotikussá válni a helyzet, és átrendeztem a dolgokat a gépen, hogy distributed renderénél ne legyen gond ,hogy egyik gép megtalálja a textúrát, a másik nem. Ehhez a scene-ekben is át kellett állítnai a materialban a textúrák elérési útját. Na és itt kezdődött a probléma. Ugyanis akármit csinálok, felfogja, hogy hol a textúra új helye, de a material editorban az elérési utat nem írja át(közvetlenül az editorban állítom a helyét, és nem új elérési utat adok meg a configure user path menüpontban, még mielött vki erre gyanakodna). Amíg viszont nincs átírva a materialba az elérési út az újra, addig distributed rendernél nem találja a másik gép a textúrát. Ha pedig sokat erőszakoskodom vele, akkor a max egyszerűen csa kelszáll a bánatba, és minden marad a régi. Szóval csak nekem jutnak ilyen kellemes dolgok az új maxban, vagy másnak is, és az amúgy friss rendszerem haldoklik?